3000 TL gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Lodex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 236

Lodex

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda hikayeli oyunlar için gamepad arıyorum. Normalde Xbox alıp geçecektim ama pilli diye vazgeçtim. 1000Hz gibi arayışlarım yok ama olursa hayır demem, benim için önemli olan ömrü ve malzeme kalitesi genel olarak. Ayrıca drift olsun istemiyorum. Bu model karşıma çıktı ve ilgimi çekti. Sizin de önerileriniz varsa bekliyorum.

Stick drift riskini göze alıp Dualsense almanızı öneririm, 3 senedir PC üzerinde kullanıyorum, yakın zamanda beyaz rengine geçtim. Adaptive trigger için almıştım. Onun haricinde GameSir Super Nova tercih edilebilir başarılı bir model
Adaptive trigger kaç tane oyunda çalışıyor da onun için stick drift riskini göze alsın?

Adaptive trigger kaç tane oyunda çalışıyor da onun için stick drift riskini göze alsın?
Aşağıdaki listeden bakabilirsin, ayrıca DSX ile ekstra konfigürasyonlar da yapılabilir. Neredeyse çıktığı zamandan beri evimizde Playstation 5 bulunuyor ve benimkiyle birlikte toplam 4 kol var. Hiçbirinde stick drift yaşamadım.

Super Nova tercih edebilirsin.
GameSir Super Nova - https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-super-nova-kablolu-kablosuz-fiyati,988280688.html
İyi bir Hall Effect stick kullanıyor. Yazılımı ve güvenilirliği iyi olan bir model. Bu bütçede alınabilecek en iyilerden.

Bütçe çıkarsa:
GameSir Cyclone 2 - https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...2-hall-effect-kablosuz-fiyati,1074690751.html
TMR stick kullanıyor ve bu bütçede alınabilecek en iyilerden.
Cyclone 2 daha iyiyse onu alırım.
Stick drift riskini göze alıp Dualsense almanızı öneririm, 3 senedir PC üzerinde kullanıyorum, yakın zamanda beyaz rengine geçtim. Adaptive trigger için almıştım. Onun haricinde GameSir Super Nova tercih edilebilir başarılı bir model
O kadar kullanmayacağım özellikler ki hocam benim için uzun gitsin yeter.

Cyclone 2 daha iyiyse onu alırım.

O kadar kullanmayacağım özellikler ki hocam benim için uzun gitsin yeter.
Denemenizi tavsiye ederim, Astro Bot'un PC portu gelince -biraz zor gözüküyor ama umarım gelir- Dualsense'in popülaritesi artar. Kolun nimetlerini en iyi kullanan oyundur. Uzun ömürlü olması için Dualsense, Xbox kolları yerine hall efect kullanan bir model tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır tabii

Son düzenleme:
@Lodex, Cyclone 2 alın. DualSense PC için alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı