3000 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Bütçe
3000

Follrex

Decapat
Katılım
12 Haziran 2021
Mesajlar
526
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3000 TL bütçem var üstüne çıkamam. vs, Valorant, Warzone, R6 gibi oyunlarda ses kasmak için siz olsanız hangi kulaklığı alırsınız?
İstediğim özellikler: Kablosuz ve rahat olması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyurun hocam.
 
Buyurun hocam.
Bunların içinde siz olsanız hangisini alırdınız?
 
Bunların içinde siz olsanız hangisini alırdınız?

Bu kulaklıklar hakkında hiçbir fikrim yok daha önce hiç kablosuz kulaklık kullanmadım fakat şu an Cloud 2'nin kablolu halini kullanıyorum ama ben olsam Logitech G 733 alırdım herhalde Cloud 2 eskidi artık
Ama siz yine de hepsinin YouTube'dan inceleme videolarına göz atın.
 
Bu kulaklıklar hakkında hiçbir fikrim yok daha önce hiç kablosuz kulaklık kullanmadım fakat şu an Cloud 2'nin kablolu halini kullanıyorum ama ben olsam Logitech G 733 alırdım herhalde Cloud 2 eskidi artık.
Ama siz yine de hepsinin YouTube'dan inceleme videolarına göz atın.

Ya hocam hiçbir fikriniz olmadan nasıl kulaklık önerisi yapıyorsunuz anlamıyorum. Burada insanlar sizin önerileriniz ile yüksek bütçede kulaklık alıyorlar. Önerdiğiniz kulaklıklar hakkında hiçbir bilginiz yok ise öneride bulunmasanız daha doğru olur bence.
 
Ya hocam hiçbir fikriniz olmadan nasıl kulaklık önerisi yapıyorsunuz anlamıyorum. Burada insanlar sizin önerileriniz ile yüksek bütçede kulaklık alıyorlar. Önerdiğiniz kulaklıklar hakkında hiçbir bilginiz yok ise öneride bulunmasanız daha doğru olur bence. Ho.

Hocam ben öneriyorum tarzı bir şey yazmadım zaten o fiyat bandındaki ürünleri sıraladım arkadaş araştırırken daha rahat etsin diye.
 

Geri
Yukarı