3000 TL GPU AMD vs. NVIDIA

Gyegejwu

Hectopat
Daha fazla  
Ben kendime bir bilgisayar alacağım. 7000 TL civarında ve bunun 3000 TL'sini ekran kartına harcayacağım. Sizce NVIDIA mı AMD mi almalıyım? Ben RTX 2060 alacaktım ama size de sormak istedim. Yani PUBG'yi Ultra ayarlarda en az 60 FPS verecek bir ekran kartı var mı?

Ben kendime bir bilgisayar alacağım. 7000 TL civarında ve bunun 3000 TL'sini ekran kartına harcayacağım. Sizce NVIDIA mı AMD mi almalıyım? Ben RTX 2060 alacaktım ama size de sormak istedim. Yani PUBG'yi Ultra ayarlarda en az 60 FPS verecek bir ekran kartı var mı?
İyi bir işlemciyle rx 580 bile bahsettiğiniz performansı verebiliyor ama evet 2060 güzel bir seçim.

Kesnikle RX 5600 XT alınmalı. RTX 2060'dan bile daha güçlü.

Aralarındaki fark %1.

Aslında sistemi bozma iki kartın arasında gözle görülebilecek bir fark yok gibi eğer sistemin AMD ise RX 5600 XT Intel ise RTX al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı