AMD GPU vs NVIDIA GPU

Hocam çok basit bir Matematik ile çözebiliyorsunuz :D.
İki kartında MSI Gaming X ve Z modelleri için konuşuyorum ve Battlefield V oyunu için konuşalım;
RX 5700 (1080P): 3189TL/115: 27,7304347826087.
RTX 2070 (1080P): 5000/117: 42, 73504273504274‬
AMD'de her FPS için 27, 7304347826087 TL verirken;
NVIDIA'da her FPS için 42, 73504273504274‬ veriyorsunuz.
Bence mantıklı bir karşılaştırma :D.

Burda da görebilirsiniz. Bu matematiği bütün kartlar için uygulayın. Mantıklı olanı kendiniz tercih edersiniz zaten.

Bana göre işlemci AMD, ekran kartı da AMD yönündedir. Paran cebinde kalır artan para ile ekipman, monitör hatta güzel bir yemek yersin. AMD candır.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye boşa dememişler 🙂 ben RX 570 kartimda sorun yaşadiktan sonra AMD ekran karti onermiyorum butce cok dar degilse.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye boşa dememişler 🙂 ben RX 570 kartimda sorun yaşadiktan sonra AMD ekran karti onermiyorum butce cok dar degilse.
Siz "sorunlu" ve "dandik" model kullanırsanız tabi sıkıntı yaşarsınız tam bir F/P ürünü olan yüce AMD ekran kartlarını nasıl öneride bulunmazsınız ? (!) Yani ben yaşadığım sıkıntıları dile getirince bu tarz tepkiler ile çok karşılaştım. Artım umurumda da değil yani isteyen istediği ekran kartını alabilir. :)

Şu RX 500 serisinde sorun yaşayıp RX 5000 serisine çamur atanları gördükçe hoşnut oluyorum. 7 nm ile üretildi bu 1. ısısı düştü yani. Yazılım sorunlarının çoğu giderildi bazen AMD yazılımı daha stabil olabiliyor bu 2. eskisi kadar sorun yaşanmıyor bu da 3.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı