3000 TL Gta V Ultra "60 FPS"

3000 Tl Bilgisayar Gta 5 Ultrada 60 FPS Civari Sistem

• Toplanmaz.

Oy: 27 31,4%
  • Toplanır.

Oy: 59 68,6%

• Oy verenlerin toplamı
    86

MrAlaattinTR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en fazla 3000 TL tutacak gta 5'i ultrada 60 fps civarı oynayabileceğim bir sistem oluşturulabilir mi ? Eğer böyle bir sistem toplanabilirse sistem özelliklerin yazar mısın yarın gidip Vatan Bilgisayar'dan toplatacağım da GTX 970 olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultrada 60 FPS almak istiyorsanız GTX 980 almalısınız.Bu sistemde iki üç kritik ayar kısıp 60 FPS'de oynayabilirsiniz.

Adsız.png

Kardeş Allah(c.c.) razı olsun. Bide kardeşim mesela ben bu sistemi okullar kapanınca alsam fiyatı ucuzlar mı yaz tatilinde full gta 5 online akacamda :)

Ve son bir sorum diğer yüksek sistemli oyunları Far Cry 4 gibi Bf hardline gibi oyunların serisini kaç sene daha ultrada oynayabilirim? Ultra'da olmassa high ayarda kaç sene daha götürür beni bu sistem rica ederim yazar mısın ?

Kardeş Allah(c.c.) razı olsun.Bide kardeşim mesela ben bu sistemi okullar kapanınca alsaö fiyatı ucuzlar mı yaz tatilinde full gta 5 online akacamda :)
Ve son bir sorum diğer yüksek sistemli oyunları Far Cry 4 gibi Bf hardline gibi oyunların serisini kaç sene daha ultrada oynayabilirim ultrada olmassa high ayarda kaç sene daha götürür beni bu sistem rica ederim yazar mısın ?

Teknoloji şans işidir belli olmaz. Yinede seni 3 yıl rahatlıkla götürebilecek bir ekran kartıdır o. Sistemin fiyatı Dolar'a bağlı,dolar ne kadar düşerse sistemin fiyatı'da o kadar düşer. Doları takip edebilirsin gün gün.

Kardeş Allah(c.c.) razı olsun.Bide kardeşim mesela ben bu sistemi okullar kapanınca alsaö fiyatı ucuzlar mı yaz tatilinde full gta 5 online akacamda :)
Ve son bir sorum diğer yüksek sistemli oyunları Far Cry 4 gibi Bf hardline gibi oyunların serisini kaç sene daha ultrada oynayabilirim ultrada olmassa high ayarda kaç sene daha götürür beni bu sistem rica ederim yazar mısın ?
Kardeş güç kaynagı darbogaz yapmazmı ?

GTx 970 kartda cool while isminde bir sorun oluyormuş. Yani soğutmada ne kadar doğrudur? Eğer bu sorun başıma gelirse ne yapmam lazım ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı