3000 TL Gta V Ultra "60 FPS"

3000 Tl Bilgisayar Gta 5 Ultrada 60 FPS Civari Sistem

  • Toplanmaz.

    Oy: 27 31,4%
  • Toplanır.

    Oy: 59 68,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    86
@Cry-Z'nin önerdiği sistemi almalısın. Parça parça karşılaştıracak olursak: harddisk WD'den daha performanslı, işlemci daha iyi, PC Mate serisi bios konusunda biraz sorunlu bu yüzden H97M-G43 daha iyi. Bunun dışında pek fark yok. Ancak bu yazdığım farklar bile önemli. Şimdiden hayırlı olsun. :)
 
Peki ya kasa ve güç kaynağı olarak arada fark yoksa hangisini almalıyım ? Güzel gözüksün.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa sade bir kasa. Ama Corsair'ın sloganı da zaten, "Sadelikten gelen güzellik" olduğu için pek takılma. Anakart olarak H97M-G43 daha iyidir. İşlemci biraz daha iyidir. Ekran kartı özel üretilen bir kart ama içindeki GPU aynı.
 
@WoLverinE@ Ekran kartını 980 yapacaksın diye diğer parçaları o şekilde düşürmen hiç iyi değil açıkcası. O bilgisayarı o güç kaynağı ve diğer ileriye dönük olmayan parçalarla birlikte kullanmak hakaret olur diye düşünüyorum.
Nerdeyse her açıdan Cry-Z nin yaptığı sistem daha iyi.
 
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Peki OverClock yapmak mantıklı mı yoksa hiç bulaşmayayı mı ? Bide @Cry-Z sen hangi siteden topladın sistemi ? Ben toplama işlerinde az anlıyorum işi riske atmamak için vatandan alıp oraya toplatacam. Sizce mantıklı ve toplamaları paralı mı vatanda ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı