3000 TL GTX 1060 ile Sistem Toplama

lifestyle

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben eylülün başlarında ya da ağustosun sonlarında 3000 TL'ye sistem toplamak istiyorum öncelikle hangi siteden toplamalıyım ve sistem toplama videolarını izleyerek kendim toplarsam bir sıkıntı çıkar mı? (Daha önce sistem toplamadım) herhangi bir siteden toplayınca işletim sistemi kuruyorlar mı eğer kurmuyorlarsa fiyatı 400 TL yani ben sistemi 2600 TL'lik parçalar ile mi toplamalıyım birçok tavsiye var ama bunların içine işletim sistemi kurulu değil acaba aldığım yerde kurarlar mı ? Cevaplarınız bekliyorum.

Not: Bu arada bu benim ilk konum ve yanlışlarım için şimdiden özür diliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben eylülün başlarında ya da ağustosun sonlarında 3000 TL'ye sistem toplamak istiyorum öncelikle hangi siteden toplamalıyım ve sistem toplama videolarını izleyerek kendim toplarsam bir sıkıntı çıkar mı? (Daha önce sistem toplamadım) herhangi bir siteden toplayınca işletim sistemi kuruyorlar mı eğer kurmuyorlarsa fiyatı 400 TL yani ben sistemi 2600 TL'lik parçalar ile mi toplamalıyım birçok tavsiye var ama bunların içine işletim sistemi kurulu değil acaba aldığım yerde kurarlar mı ? Cevaplarınız bekliyorum.

Not: Bu arada bu benim ilk konum ve yanlışlarım için şimdiden özür diliyorum.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi konuyu sistemi almadan bir hafta falan önce açın. İşletim sistemi konusuna gelince, bir çok internet sitesinde 100 TL ve hatta daha aşağısı gibi fiyatlara Windows 10 ürün anahtarı bulabilirsiniz. 400 TL verip almanıza gerek yok.

Öncelikle dolar kurunun aşırı değişeceğini sanmıyorum 100 150 tl oynasa fazla fark etmez benim için. Ben biraz geç karar verdiğim için konuyu önceden açtım. Gerçekten karar verebilirsem ekran kartı çıktığı gibi de alabilirim. Bundan dolayı şimdiki fiyatlara göre tavsiye yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Önerebileceğiniz şirket veya site gibi yerler varsa da yazabilirsiniz çünkü nereden alacağıma da karar veremedim. Bu arada benim eski bilgisayarım Windows 8 den 10 a geçirmiştim ve şuan bozulduğu için hdd sini çıkardım ve ayrıca babamın bilgisayarında da Windows 10 yüklü. Bu elimde olan cihazların içinde Windows 10 kurulu. Yeni alacağım bilgisayara Windows kurarken işe yararlar mı (Örneğin ürün anahtarını alıp kullanmak gibi). Eğer işe yaramazsa da Windows ürün anahtarı alacam. Ama ne yazık ki dediğiniz gibi ürün anahtarı bulamadım. Bildiğiniz güvenilir site varsa ürün anahtarı ile ilgili yazarsanız sevinirim.

Benim bildiğim kadarıyla Pc montajı yapan yerler (vatan,sinerji,nova) işletim sistemini kurmuyorlar. Eğer alacağınız parçaların kurulum videolarını izlersiniz çok rahat montajını yapabilirsiniz. İşletim sistemini de kendiniz rahatlıkla kurabilirsiniz ve 100 tl civarında bir fiyatı var. Sistem tavsiyesi isterseniz
Anakart Msi H170 M3
Ekran kartı Gtx 1060
İşlemci i5 6600
Ram kingston hyperx fury 2133 Mhz ddr4
Kasa dark n10
Güç kaynağı Aerocool Kcas 600W (550W veya 500W da alabilirsiniz.)
Seagate 1 Tb hdd
Artan bütçe olursa ssd alınabilir.
Site olarak sinerji, teknobiyotik, vatan, eksen, webdenal, inventus gibi siteleri önerebilirim

Benim bildiğim kadarıyla Pc montajı yapan yerler (vatan,sinerji,nova) işletim sistemini kurmuyorlar. Eğer alacağınız parçaların kurulum videolarını izlersiniz çok rahat montajını yapabilirsiniz. İşletim sistemini de kendiniz rahatlıkla kurabilirsiniz ve 100 tl civarında bir fiyatı var. Sistem tavsiyesi isterseniz
Anakart Msi H170 M3
Ekran kartı Gtx 1060
İşlemci i5 6600
Kasa dark n10
Seagate 1 Tb hdd
Site olarak sinerji, teknobiyotik, vatan, eksen, webdenal, inventus gibi siteleri önerebilirim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. 100 tl ye işletim sistemi buladım. Bildiğiniz biryer varsa linkini atabilirmisiniz

Anakart Msi H170 M3
Ekran kartı Gtx 1060
İşlemci i5 6600
Kasa dark n10
Seagate 1 Tb hdd
Ben sistemimi Sinerji'den topladım ve montajını onlar yaptı. Pc bana geldiğinde Windows 10 kuruluydu ancak lisanslı değildi ben kendim lisansladım. Bunun yanında birçok driver kuruluydu.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. 100 tl ye işletim sistemi buladım. Bildiğiniz biryer varsa linkini atabilirmisiniz

Ben kendi Windows 10 Etkinleştime Anahtarımı kinguin üzerinden satın aldım. Bir problem çıkmadı güvenebilirsin. Link istersen:

Windows 10 Pro Key: Windows 10 Professional OEM Key - Windows

Windows 10 Home Key: Windows 10 Home OEM Key - Windows

Ben sistemimi Sinerji'den topladım ve montajını onlar yaptı. Pc bana geldiğinde Windows 10 kuruluydu ancak lisanslı değildi ben kendim lisansladım. Bunun yanında birçok driver kuruluydu.

Ben kendi Windows 10 Etkinleştime Anahtarımı kinguin üzerinden satın aldım. Bir problem çıkmadı güvenebilirsin. Link istersen:

Windows 10 Pro Key: Windows 10 Professional OEM Key - Windows

Windows 10 Home Key: Windows 10 Home OEM Key - Windows
Sinerji üzerinden topladığınız sistemdeki windows uefi ile mi kurulmuştu? Lisanslama işlemi nasil yapılıyor peki? Lisanslamassak ne olur? Windows u kulanamaz mıyız?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı