3000 TL GTX 1060 Sistem Toplama

assdw.png

Bütçeyi aştığı için SSD koymadım isterseniz bütçeyi biraz daha artırıp SSD alabilirsiniz.

Kusura bakmayın RAM'i unutmuşum Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14 (HX421C14FB2/8) bunu alabilrsiniz.

Öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Ancak bir sorum olacak; 8GB ram oyunlarda daha ne kadar zaman yeterli olur sizce?

Bir de bir şey daha danışacağım. İleride başka ekran kartı (GTX 1080 gibi) takarsam, sizin topladığınız sistemin işlemcisi darboğaz yapar mı?

Öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Ancak bir sorum olacak; 8GB ram oyunlarda daha ne kadar zaman yeterli olur sizce?

Bir de bir şey daha danışacağım. İleride başka ekran kartı (GTX 1080 gibi) takarsam, sizin topladığınız sistemin işlemcisi darboğaz yapar mı?
8 GB RAM önümüzde ki 1-2 yıl daha yetecektir tahminimce sonrasında bir diğer 8 GB daha almanız gerekebilir ayrıca bu sisteme GTX1080 takamazsınız gerek anakart gerek işlemci gerekse PSU o karta yetmez üstelik GTX1080'den tam verim alabilmek için en az 2K monitörünüz olmalı.

Ancak forumdaki bazı kullanıcılar i5 6500 işlemcisinin GTX 1080'e darboğaz yapmayacağını belirtmişler. Kafam karıştı...

Dostum neden gtx 1060 a bakıyorsun ? 3000₺ lik bir sistemde gtx 1060 kullanmak istersek diğer bileşenler aşırı düşük olur. Benim tavsiyem budur; Eki Görüntüle 190763
Bence de bu sistem alınmalı sonra diğer bileşenler düşük olduğu için benim gibi tekrar değiştirmen gerekir kendimden biliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı