3000 TL GTX 1070 Sistem Toplama

Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Benim Haziran-Temmuz gibi elime 2000-3000 tl para geçecek ve bildiğiniz üzere o tarihlerde yeni ekran kartları cıkacak ve ben bu bütçeyle zor 1070 alırım. Xbox One almaya karar verdım ve yanına 1080p 23inc bir monitör alacaktım. Arkadaşın biri Hazırandaki E3'te yeni Xbox One duyurulacak dedi benim içime de ateş düştü ben xbox one alsam beni 3-4 yıl rahat götürür ve yeni çıkan tüm oyunları gönül rahatlığı ile kasmadan oynayabilir miyim ya da Gtx 1070'li bir sistem toplayabilir miyim 3000tl'ye?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
gtx 1070 fiyat bandı neredeyse gtx 970 la aynı olacak. bence 3000 Tl toplarsın ama bir yerden kısarsın birşeye benzemez darboğaz sorunu yaşarsın 4000 ve üzeri bütçeni artırırsan senin için daha güzel olur.

Sistem toplarsan daha iyi olur neden diye sorarsan çünki xbox one oyunları hem pahalı hem konsol olduğu için çoğu oyunu oynayamıyacaksınız yada oynamakta sıkıntı çekersiniz. Fakat toplama bir sistemde gtx 1070 istiyorsanız öncelikle bütçenizi 3000tl den 3700-4000tl olması lazım alacağınız bileşemler önemli arkadaşların yazdığı gibi diğer bileşenlerden kısarsan darboğaz sorunu yaşarsın.

En iyisi ben konsola döneyim dolar fiyatı ve kdv değerleri ortada Türkiye'de oyuncu olmak çok zor.
Arkadaşlar xbox one alsam grafikler ve frame rate açısından pişman olurmuyum.

En iyisi ben konsola döneyim dolar fiyatı ve kdv değerleri ortada Türkiye'de oyuncu olmak çok zor.
Arkadaşlar xbox one alsam grafikler ve frame rate açısından pişman olurmuyum.

bence gtx 10xx serisi bekle zaten verdiğin paranın hakkını fazlasıyla verecek konsol aldığın zaman keşke pc mi alsaydım diye kendine sorarsın.

3 bin tl ye hiç kısmadan işlemciden toplanabiliyor gtx 1070 i5 6402p tabanlı rahat ama kdv olmazsa varya 2500 Tl ye toplanır bile

Dosya Ekleri

• B-2.jpg
    B-2.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 155
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı