- Makaleler
- 3
Arkadaşlar internet kafeye gitmiştim.
GTX 1080 Ti'nin fiyatını sorayım dedim, ya sıfır ya ikinci el 3000 TL'ye satıyorlar. Sizce alınır mı?
Bu arada GTX 1080 Ti Aorus modeli.
Stok bekleyin.
GTX 1080 Ti'nin fiyatını sorayım dedim, ya sıfır ya ikinci el 3000 TL'ye satıyorlar. Sizce alınır mı?
Stok bekleyin.
Valla hocam kendi gözlerimle gördüm kutunun tüm tarafı bantla sarılmıştı sizce sıfır olabilir mi?Muhtemelen yalandır hocam. Yedek ekran kartı alacak kadar zengin bir internet kafeci olduğunu düşünmüyorum.
Hocam internet kafeci ne yapsın mining yapmayı.Minig yapılmış olma ihtimali yüksek.
Vallahi hocam kendi gözlerimle gördüm kutunun tüm tarafı bantla sarılmıştı sizce sıfır olabilir mi?
Bir de arkadaşlarımdan duyduğuma göre satışta yapıyorlar.
Hocam internet kafeci ne yapsın mining yapmayı.
Hocam pandemide kafeler kapandığı için çoğu kişi mining yaptı. Mining yapılmış olsa bile 1.5-2 yıl kullanır, sonra da satarsınız.Hocam internet kafeci ne yapsın mining yapmayı.
Valla hocam ben onu bilmiyorum çünkü en son yaz aylarında gitmişim.Pandemiden para kazanamayınca minig e yöneliyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.