GTX 1080 Ti için Monitör Önerisi

PG279Q gereksiz pahalı bu fiyatlarla alınmaz. Aralarında nerdeyse fark olmayan XG2703-GS indirimlerde 2.700 civarına kadar düşüyor.
İnput Lag denen olay var hocam yanlış biliyorsunuz. Kağıt üzerinde aynı gözükebilir fakat akıcılık olarak pg279q ufak derecede değil ahım şahım fark var arasında ve çerçeveleri daha ince.

Input Lag denen olay var hocam yanlış biliyorsunuz. Kağıt üzerinde aynı gözükebilir fakat akıcılık olarak PG279Q ufak derecede değil, ahım şahım fark var arasında ve çerçeveleri daha ince.
Input lag bakımından aradaki farkı gösteren bir kaynak belirtirsen sevinirim. Yanlış biliyorsam da konu sahibi objektif bir şey görüp seçimini ona göre yapabilir. Şahsen ben bu iki monitör arasındaki farkı zamanında baya araştırdım. Bir çok yerde de AU Aptronics'in aynı baz panelinin kullanıldığı; arada çerçeve, yazılım vs minimal şeyler dışında fark olmadığını okumuştum.

Ces 2018'de PG35vq'yu salacaklar sanırım. Ultrawide'lara sıcak bakıyorsan birkaç gün daha bakmanda fayda var. En azından fiyat ve erişilebilirliği belli olsun muhtemelen PG348q gibi cihazlarda indirim olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı