3000 TL GTX 760 tabanlı sistem tavsiyesi

player65

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2015
Mesajlar
25
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Emlakçı-Öğrenci-Kameraman-E-spor Oyuncusu
Evet beyler yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum, artık dananın kuyruğu kopuyor. Parayı hazırladım 3000TL nakit, 300 lira da kartımda bulunuyor, son kez sizden bi sistem tavsiyesi istiyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim saygı değer arkadaşlarım.
Not: SSD olmasına gerek yok ama işlemcinin iyi olması gerekiyor. Twitch yayını yapılacak PC ile.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi biraz arttırıp isterseniz SSD ekleyebilirsiniz veya Galax GTX970 EX Oc seçerek SSD ekleyebilirsiniz.
p9UZXat.png
 
Ekran kartının okadar yüksek olmasına gerek yok yayınları 60 FPS'de yapıcam bana çok üst düzey oyunlarda medıum ayarlada 55-60 FPS vericek bi ekran kartı istedim için gtx 760 almayı düşündüm.
 
O bütçeye GTX970 alınabiliyorken neden Kepler mimarili eski bir kart alıyorsun? Bütçene göre en dengeli ve iyi sistemi oluşturmaya çalıştım.
 
Günde 3-4 saatten fazla PCyi kullanmicam oynadığım oyunlarda ekstra grafik kalitesi aramam medium ayarlar zaten bana göre çok çok iyi oluyor, 760 da benım oynadığım/oynıcağım oyunlarda medium ayarlarda 55-60 FPS verebilcek bi kart çok gerekli olursa 8-9 ay sonra bi upgradele toparlarım.
 
Çok bilmişlik taslamak istemiyorum ama şu şekilde sistemi toplıyıp 760la desteklemek istiyorum.3000TL olmuş oluyor, hemde güncel bir pc 6-7 ay sonrada bi SSD ile yükseltme yapıp çok gerekirsede ilerde bi ekran kartı upgrade tamamdır.
Adsız.jpg
 
Kardeşim ne bu 760 sevdan.Tahminimce o kart 2 sene sonra oyunları low da oynatacak GTX970 ise seni uzun yıllar idare eder.Madem paran var daha iyisini al.GTX760'da DirectX12 bile yok.İleride yine upgrade yaparsın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı