3000 TL güncel sistem toplama

Rasih Küçük

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar guncel orta ve üst seviye karışımı bir sistem istiyorum. Biliyorum biraz zor olacak ama ne yapayım param yok.
Skylake bir sistem olursa daha iyi olur.
Bir sorum daha var. MSI r9 390 mı yoksa msi gtx 970 mi? İleriye donuk bir sistem, unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yazdığınız kartları skylake sisteme sığdırmak sıkıntı biraz,diğer parçalardan baya kısmak gerekiyor,buda sistemin stabilitesini düşüreceği için böyle bir sistem topladım vatan'dan size, kdv dahil 3.136,25 TL (136 TL aşıyor bütçenizi isterseniz ssd'yi sonradan ekleyebilirsiniz sisteme).
Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
MSI H81M PRO-VD Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz USB 3.0 DVI&VGA Anakart
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
Kingston 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB)

Buyrun hocam. Skylake sistem kesinlikle 3000TL içerisine sığdırılamaz, ha sığdırılacak derseniz ekran kartından çok fazla kısmanız gerekir, o yüzden skylake toplamadım. Ayrıca size Asus GTX970 ROG STRIX 'i öneriyorum çünkü gerek soğutması gerek performansı olsun iyi bir ekran kartı. Şu an piyasadaki her oyunu full ayarlarda rahat oynatır sizi ve rahat 3 sene böyle gider.

Sinerji'den mi topladınız hocam sistemi güzel sistem, sonradan ssd eklenirse hızına hız katar ben vatan'dan topladım hocam sebebi çoğu insan güvenemiyor, güvenilir firmalar olsalarda.

Sanaltech'ten topladım. Siteye güvenemiyorsanız forumda araştırabilirsiniz hatta siteyi açan kişi bizzat forumda bir üye.

Sanaltech'ten topladım. Siteye güvenemiyorsanız forumda araştırabilirsiniz hatta siteyi açan kişi bizzat forumda bir üye.
Hayır ben değil bazı insanlar güvenemiyor dedim, her ne kadar güvenilir firmalar olsalarda.

Hayır ben değil bazı insanlar güvenemiyor dedim, her ne kadar güvenilir firmalar olsalarda.
Kusura bakmayın hocam saatler geç olunca beyin de işlevini yitirmeye başlıyor.
Sanırım kapıda ödeme getirmişler sanalteche bizzat kapıda siparişleri kontrol edip ona göre alabiliyorsunuz. Reklam olmasında.
Lakin bu tür firmalara güven PCDepo'dan sonra çok fazla düştü, bilemem artık...

Kusura bakmayın hocam saatler geç olunca beyin de işlevini yitirmeye başlıyor.
Sanırım kapıda ödeme getirmişler sanalteche bizzat kapıda siparişleri kontrol edip ona göre alabiliyorsunuz. Reklam olmasında.
Estağfurullah hocam ne kusuru anladım, baya iyi olmuş o uygulama

SanalTech güzel firma 6500 & 970 sistem sipariş verdim bekliyorum geldiğinde resim atacağım.

Bellek : Bilendenal.com doğru ürünü, konusunu iyi bilendenal
Ara Toplam2.400,85 TL
Toplam KDV432,16 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.833,01 TL
[TBODY] [/TBODY]
Toplam 3058 lira tutuyor. SSD ilk başta olup depolamada sıkıntı çekildiği zaman sabit disk alınması daha iyi. Zaten 240 gb öyle höt diye dolmaz yani . Biraz dengesiz gibi hani 6500-7000 benchmark puanlı işlemci dar boğaz yapar mı bilmiyorum.

Bu arada bellek 2 x 8 gb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…