Furkan Yıldırım
Megapat
Daha fazla
Bu sene üniversitede bilgisayar programcılığı bölümüne başlayacağımdan ve oyun oynamayı sevdiğimden dolayı yeni bir sistem almak istiyorum. İlk öncelerde bütçemi 4000 TL olarak belirlemiştim ki bu fiyata R5 2600 ve GTX 1660 Ti'lı bir sistem alınabiliyor fakat RAM 8 GB oluyor ve SSD ve ekipmanlardan kısmak zorunda kalıyorum. Fakat kendimi bildim bileli iyi bir bilgisayarım olmadı ve 2018-2019 çıkışlı yeni oyunlara gelmeden önce eski sistemimin kaldırmadığı oynayacağım daha çok oyun var (Witcher 2, Assassins Creedin tüm serisi, BF 3-4 vs. ) Ve tüm gün oyun oynamayacağım için bunları bitirmem çok uzun süremi alacak. Kısacası şu an 1660 Ti gibi abartı bir ekran kartına ihtiyacım yok diye düşünüyorum. 3000-3500TL civarında; işlemciyi, RAM'leri yüksek tutup Ekran kartını RX570 Alıp Yeni oyunlara geçmek istediğim zaman da onu satıp yerine güncel bir kart almak mı daha mantıklı olur yoksa direk 4000TL bas, 1660 Ti çek mi diyorsunuz? Başınızı ağrıttıysam affola fakat yıllardır hayalini kurduğum bilgisayar için çalışıyorum ve bir kere alacağım için benim için çok önemli. Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: