3000 TL hazır kasa tavsiyesi

Neden hazır kasa bakıyorsun herhangi bir vatan mağazasına gidebilir yada internet üzerinden ufak bir araştırmayla hazır sistemlerden daha performanslı bir sistem toplayabilirsin.

Ben bilgisayarlara olan özel ilgim ve izlediğim videolar ile birlikte kendime 2700 TL ile bilgisayar topladım. Parçalarin hepsi ayrı geldi ve birleştirmesi Lego parçalarını birleştirmek gibi kolay ve eğlenceliydi, sende kendin toplayabilirsin sorun olursa da foruma danışırsın. İstersen sana benim bilgisayarin parça listesini atabilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerjiden toplayın, birleştirmeyi de yapıyorlar. O kadar zor bir şey değil.

Bas2.jpg

200TL fazla gelir dersen RAM'i 8GB alabilirsin.

2000Tl bütçeye bile GTX1050Ti alınabiliyor kesinlikle GTX1060 almalısınız. 6GB ya da karşılığı olan bir RX.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence her türlü şuan sistem toplamak karsız. Hazır sistem almaya deyinmiyorum bile. Şuan 3000 TL üstü sistemlerde yaygın olarak kullanılan RX 570 ve 580 ile GTX 1060 stoklarda yok. Bu nedenle sistem toplamak şuan yanlış. O kartlar yok diye ya bir yerlerden kısıp yüksek kart alacaksınız ya da işlemci yüksek tutup GTX 1050 veya 1050Ti alacaksın. Bence gerek yok vaktin varsa bekle acil ise GTX 1050Ti almaktan başka çare yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı