3000 TL Hazır Kasa veya Laptop Önerisi

MrFenerist

Hectopat
Katılım
13 Haziran 2015
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar, öncelikle selamun aleykum.

Lütfen toplama PC önermeyin. Ben de toplamak isterdim ama taksitle ödeme yapacağım için maalesef toplama yapamayacağım.
Eğer bildiğiniz taksitle parça alma siteleri varsa çok sevinirim. Ayrıca monitör, klavye ve fare var, onları katmayın.

İstediğim kasa BF4 ve BF hardline'ı ultra ayarda oynarken 50-60 fps görsün yeter benim için.

Ayrıca bildiğiniz 3000 TL civarında gaming laptop varsa ve taksitle ödenebiliyorsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aleykum Selam kardeşim. Şunu diyeyim birisi seni önceden kandırdı mı ya da yanlış bilgi mi verdi? Çünkü hazır toplanmış veya parça olarak alsan da zaten taksit yapılıyor. Vatanbilgisayar, İnventus, Eksen, Exa ve daha sayabilirim bunlar OEM'e zaten taksit yapıyorlar.
 
Vatan, hepsiburada, iventus, eksen bilgisayar gibi şirketlerden alış-veriş yaptığınız zaman 9 taksite bölebilirsiniz onu kim demişse sakın inanmayın. 3000tl olan hazır sistemler dediğin oyunları orta-yüksek ayarda 30-40 fps gibi değerler alırken 3000tl olan toplama bilgisayarlar dediğin oyunu ultra ayarda 60 fps civarı oynatır hatta daha yüksek.
 
Arkadaş bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler 3000 TL ye bf4 ve bf3'ü ultra ayarlarda oynayabileceğim parçalar ve kasa söyler misiniz ? Klavye, fare ve monitör var onları söylemenize gerek yok. Verdiğiniz bilgiler için allah razı olsun çok teşekkür ederim.
 
NovaBilgisayar'dan topladım. Buradada taksit yapılıyor bildiğim kadarıyla. Çokta güvenli bir alışveriş sitesidir. Fiyatlar diğer sitelere benzer aynı parçaları başka siteden de alabilirsin. GTX 970 ve i5 4460 tabanlı güzel bir sistem oldu. Güncel oyunlarda ultra ayarlarda 60 FPS'nin altına düşmeyecek bir sistem.

PqVPLb.png
 
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben technopat' ın yt kanalında paylaşılan sistemi toplayacağım. Konu nasıl silinir bilmiyorum konuyu moderatör hocam silebilir mi ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı