Anakart eski, ekran kartı çok kötü. Önermem.GameGaraj'dan özelleştirerek alabilirsin. Güvenilirdir.
Pollux 3AD | Game Garaj eğer SSD'yi değiştirebilirsen daha iyi olur. Ayrıca bir 8 GB RAM'de çok iyi olur. Tabii sonra eline para geçince![]()
LoL CS:GO ve Valorant'ı akıcı oynayabileyim yeter diğer ağır oyunlar için Gaming laptopum var.
Not: 3500'e esneyebilir.
Turbox 750 TI mı ? Bilgisayarı hiç almayın daha iyi.PC:
Ekran kartı (yeterli geldi ama) :Turbox NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 4 GB 128 Bit GDDR5 EKRAN KARTI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorDragos ATM9916841 Intel i5 9400F 8GB Ram 1TB Hdd Masaüstü Fiyatı
Dragos ATM9916841 Intel i5 9400F 8GB Ram 1TB Hdd Masaüstü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Turbox 750 Ti mı? Bilgisayarı hiç almayın daha iyi.
Dostum 750 TI'nın ömrü geçti artık. O kartla bir şey yapamaz.
Dostum 750 Ti'nın ömrü geçti artık. O kartla bir şey yapamaz.
Bu bütçeye APU sistem alabilirsiniz.
Anakart eski, ekran kartı çok kötü. Önermem.
Önermiyorum. APU sistem toplayın. İlerde elinize para geçince ekran kartı takarsınız.İleride elime para geçince ekran kartı değişirim hocam. Bu anakart destekler mi ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.