Sizce bu Dolar kurunun ve ekran kartı stokta olmamasına rağmen sistem bana fazla ucuz geldi, sizce bu sistem satın alınabilir mi? Önerileriniz varsa Sinerji yada İtopya'dan sistem toplarsanız sevinirim. En fazla 3000 TL verebilirim.
Ekran kartı GB sizce az değil mi. Oyun bilgisayarı istiyorum Gta V,H1Z1 gibi oyunlarda kasmadan donmadan oyun oynamak istiyorum. Sizce bu fotoğraftaki sistem nasıl ?
Ekran kartı GB sizce az değil mi. Oyun bilgisayarı istiyorum Gta V,H1Z1 gibi oyunlarda kasmadan donmadan oyun oynamak istiyorum. Sizce bu fotoğraftaki sistem nasıl ?
PSU önemli bir bileşendir, kasadan ayrı ve kaliteli almanız önemlidir. Anakartı A serisi seçmişsiniz, Overclock yapabilmek için B serisi anakart gerekir. Benim önerdiğim ekran kartı çok daha performanslı GBye takılmayın.
Hız aşırtma yapmayı düşünmüyorum bu yüzden B serisi bir anakarta ihtiyacım yok. Ama hayla dediğimin arkasındayım sizce 4 GB ekran kartı oyunlarda daha performanslı değil mi ?
Hız aşırtma yapmayı düşünmüyorum bu yüzden B serisi bir anakarta ihtiyacım yok. Ama hayla dediğimin arkasındayım sizce 4 GB ekran kartı oyunlarda daha performanslı değil mi ?