3000 TL Hazır Sistem Tavsiyesi

el11even

Kilopat
Daha fazla  
Sizce bu Dolar kurunun ve ekran kartı stokta olmamasına rağmen sistem bana fazla ucuz geldi, sizce bu sistem satın alınabilir mi? Önerileriniz varsa Sinerji yada İtopya'dan sistem toplarsanız sevinirim. En fazla 3000 TL verebilirim.

capture-20180210-161926.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 281563
O sistemden çok daha iyi bir sistem bunu öneririm.
Bu arada o sistem ucuz felan değil çöp.
Ekran kartı GB sizce az değil mi. Oyun bilgisayarı istiyorum Gta V,H1Z1 gibi oyunlarda kasmadan donmadan oyun oynamak istiyorum. Sizce bu fotoğraftaki sistem nasıl ?

Dosya Ekleri

• capture-20180210-192904.png
    capture-20180210-192904.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 185
Ekran kartı GB sizce az değil mi. Oyun bilgisayarı istiyorum Gta V,H1Z1 gibi oyunlarda kasmadan donmadan oyun oynamak istiyorum. Sizce bu fotoğraftaki sistem nasıl ?
PSU önemli bir bileşendir, kasadan ayrı ve kaliteli almanız önemlidir. Anakartı A serisi seçmişsiniz, Overclock yapabilmek için B serisi anakart gerekir. Benim önerdiğim ekran kartı çok daha performanslı GBye takılmayın.

Hız aşırtma yapmayı düşünmüyorum bu yüzden B serisi bir anakarta ihtiyacım yok. Ama hayla dediğimin arkasındayım sizce 4 GB ekran kartı oyunlarda daha performanslı değil mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı