3000 TL için sistem

byzaf

Kilopat
Katılım
6 Eylül 2015
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, 3000 TL'ye kadar monitörsüz toplamak istediğim bu sistem nasıl sizce? Artı ve eksilerini söyler misiniz veya sizin tavsiyeniz olurmu bu sistem için , teşekkürler.

sistem.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman z3 tam 600w vermiyor. Ayrıca GTX 970 içine ucu ucuna sığıyormuş. Vatan da öyle dediler bana. Ben de Everest Ares 750w kasa tercih ettim ayrıca alanlar memnun. O Everest kötü marka fln söylenti. F/P ürünü satıyor sadece. Bende 2-3 gün içinde alacağım sistemi.
 
Zalman z3 tam 600w vermiyor. Ayrıca GTX 970 içine ucu ucuna sığıyormuş. Vatan da öyle dediler bana. Ben de Everest Ares 750w kasa tercih ettim ayrıca alanlar memnun. O Everest kötü marka fln söylenti. F/P ürünü satıyor sadece. Bende 2-3 içinde alacağım sistemi.
Vatan çalışanlarına güvenirsek işimiz biter. Burada Zalman Z3 ve Gtx 970 kullanan çok insan var. İlk defa böyle birşeyi senden duyuyorum. Ayrıca Psu olarak başka model önermişim zaten. Everest ve Frisby gibi peynir tenekesi satan markaları tavsiye ediyorsan birşey bilmiyorsun demektir.
 
Ben sadece GTX 970 e göre sistem istedim adamlar bunu önerdiler. Senin önerin varmı Zalman Z3 plus dışında ? 400 tl kasa için bütçe.
Vatan bilgisayardakiler stokları eritmeye çalışıyor onların lafına bakarak iş yapma. Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı
Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı

İkisi 420 lira yapıyor. Sistemin özelliklerini ve bütçeni yaz istersen belki daha iyi tavsiyeler verebiliriz sana.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı