3000 TL Intel i3 6098P RX 470 Sistem Toplama

Dostum eğer Vatan'dan toplamak zorunda değil isen o bütçeye çok rahat i5 de sığar Rx 470 de sığar monitör de sığar.

Son olarak sistem aşağıda ki gibidir. Eğer aynı parçaları Vatan dan almak isterseniz bir 400 TL daha fazla verirsiniz. Ben sistemi Sinerji den topladım. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Sinerji ye gidip parçaları yerinden de alabilirsiniz. Ve ayrıca şunu da söyleyeyim, monitörü Freesync özellikli seçtim. Monitörün özellikleri Sinerji de yanlış yazılmış. Aslında o monitör 1ms bir monitör, sinerji de 2ms yazılmış. Siz kafaya takmayın. 3000 TL sistem toplayıp ta iyi bir monitör almamak olmazdı. RX 470 + Freesync bir monitör tadından yenmez (y).

3000 TL Sistem.PNG

Son düzenleme:
Vatandan toplamazsanız çok daha ucuza gelir ve işlemciyi yukseltebilirsiniz. Başka sitelerden aynı sistemi alın elinizde baya para kalıcak yeni yıla kadar idare edin yeni yılda Kabylake mimarili işlemciye terfi ettirin.

Anakartı B serisi bir anakart seçin Bellekler Corsair 8gb 2400mhz bellek yetecekdir Kabylake geçtikten sonra seneye yazın bir 8gb daha eklerseniz bu sistem uçar 5/6 sene hiç zorlanmadan kullanırsınız. Biraz dişinizi sıkın yeni yıla kadar bekleyin ve son olarak Vatandan almayın!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı