3000 TL Intel i3 6100 GTX 970 Sistem Toplama

GeniusPiece

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu sene içerisinde (2017'ye girmeden) bir sistem toplamayı planlıyorum. Kafamda bir sistem topladım fakat beğenir misiniz bilmiyorum. Onun için atayım dedim.
  • Ana karta neden bu kadar para verdiniz diyorsanız hediye oyununu çok seviyorum ve Mouse'a ihtiyacım var. Klavye mevcut.
  • Eğer daha ucuz ve makul bir sistem toplayabilirseniz çok iyi olur.
Lütfen AMD ekran kartı önermeyiniz. AMD ile bir sorun yaşadım, artık bulaşmam.
Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bu sene içerisinde (2017'ye girmeden) bir sistem toplamayı planlıyorum. Kafamda bir sistem topladım fakat beğenir misiniz bilmiyorum. Onun için atayım dedim.
  • Ana karta neden bu kadar para verdiniz diyorsanız hediye oyununu çok seviyorum ve Mouse'a ihtiyacım var. Klavye mevcut.
Eki Görüntüle 168964
Yeni çıkıcak olan amd rx480 i öneririm 8 gb si 230 dolar olucak bazı kaynaklar gtx 980 e meydan okuyacak belkide geçicek diyorlar.

Eki Görüntüle 168964
Yeni çıkıcak olan amd rx480 i bekle derim gtx 970 i geçicek.8gb si 230$ olucak.
Amd istemiyorum dersen topladığın sistem güzel ama yeni çıkan oyunlar çok ram istemeye başladı yani 8gb değilde 16gb koymalısın

Bütçe arttı diye kasa fanı koydum ön tarafa takarsan güzel durur. Ekran kartı olarak da RX 480 beklersen süper olur.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    33,2 KB · Görüntüleme: 119
350 tl anakarta kaliyor o da yeterli.

dendiği gibi rx 480 beklmende fayda var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-06-22-16-38-38.png
    Screenshot_2016-06-22-16-38-38.png
    146,6 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_2016-06-22-16-38-13.png
    Screenshot_2016-06-22-16-38-13.png
    95,4 KB · Görüntüleme: 124
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı