3000 TL Intel i3 6100 GTX 950 Monitör Dahil Sistem Toplama

Makaleler
4
Yer
Akihabara
Merhaba arkadaşlar. Malum yaz geliyor ve karneler verilecek. E-okul'dan baktığıma göre karnem çok güzel gelecek. Babam da bana karne hediyesi olarak istediğim bilgisayarı 3000 TL olması koşulu ile alacağını söyledi. Ben de hemen kendimce bir sistem oluşturdum:
  • Intel Core i3 6100 işlemci
  • MSI B150M BAZOOKA Soket 1151 DDR4 Anakart
  • Crucial 8 GB Ballistix Sport DDR4 Ram
  • Asus GTX950 STRIX 2GB DX12 ekran kartı
  • Kingston 120 GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 450 MB / Yazma 450 MB)
  • WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
  • ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX Pencereli Siyah Kasa
  • ASUS VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
  • Xıgmatek Tauro Serisi 80PLUS Bronze 500W Modüler Güç Kaynağı
  • A4 TECH KX-2810BK Kablolu Gamer Klavye Mouse Set
Toplam: 3,027 TL.

Parçaları Vatan Bilgisayar'dan alıp kendim toplayacağım. Sistemde önerdiğiniz veya eksik bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ekleme: Genellikle oyun oynamak ve video yüklemek için kullanacağım. Bana 2 yıl gitsin yeter, akabinde askerlik var zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, toplamış olduğun sistem güzel, ancak daha iyisi toplanabilir.
Anakart dan kıstım, monitör den kıstım, SSD'yi çıkardım. İkimizde 3.000tl vericez ancak benim toplamış olduğum sistemle senin ki karşılaştırılamaz bile, monitör için çok lazım değilse 5ms 1920x1080 işini ziyadesiyle görecektir. Aynı SSD'yi kullanıyorum, sistemime sonradan eklemiştim, gerçekten SSD güzel birşey ancak sisteminden kısıp almayı gerektiricek kadar değil.
3060tl.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı