3000 TL Intel i5 6402P GTX 950 Sistem Toplama ve RX 480 Uyumu

brk.a

Hectopat
Merhabalar. Böyle bir sistem topladım oyun için. 1-2 haftaya almayı düşünüyorum. Ekran kartını düşük tuttum çünkü RX 480'in özel soğutuculuları çıksın bir otursun, ona göre 1-2 seneye RX 480 alırım.
  • 1-2 seneye RX 480 takviyesi yapsam bu sistem kaldırır mı? Özellikle işlemci RX 480 kaldırır mı?
  • Bir de bu haliyle güzel mi uyumlu mu?
  • Bütçeyi aşmamak için böyle bir monitör seçtim.
  • Vatan'dan toplamak durumundayım. 3000 TL'yi geçemem.
Şimdiden teşekkürler.
asdasd.png

kimse bir şey yazmadığına göre sistem güzel ve uyumlu olsa gerek!!

Ssd yi hyperx al. H110m anakart alman yeterli olur. Bir de h110m de asus yada gigabyte tercih et. Erkan kartı asus al hem ucuz hem 3 yıl garanti ve desteği daha ilgili. Kasayı psu yu ayrı ayrı al ve 500 e düşür. Bu yaptıklarınla bütçe 150 200 artar. Bana kalırsa bekle ve 480 al ekran kartını. O zamana kadar para biriktirirsen çok daha iyi olur

RX 480 özel soğutmalı vb. özelliklere sahip versiyonu 1200 TL'ye varır GTX 950'de nerdeyse 650 TL , 1800-1900 TL'ye MSI GTX 1070 GAMING X alabilirsin Sinerji'den toplarsan daha ucuza gelir hatta bence GTX 950 alıp üstüne RX 480 ekliyecek bütçen varsa GTX 1070 almalısın

Dostum eğer çift ekran Kartı kullanacaksan. İki ekran kartında aynı marka olmali. Eğer crossfire yapacaksan AMD SLI yapacaksan NVİDİA ekran kartı kullanmalısın. Yani bence sistemine şimdi Gtx 950 koymak yerine gine AMD Rx 480 koy. Sonra gine ekran kartı alıcagın zaman Rx 480 koyarsın. Bütçen kısıtlı olduğu için AMD öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı