3000 TL Intel Pentium G3258 ve GTX 950 Tabanlı Sistem Önerisi

İntel en iyisi. Zen'i beklemeden geçin Skylake'e kurtulun o vasat işlemciden. Ama tabii en önemlisi ekran kartı. Önce R9 380 alında. @FurkanEmir41
İntel en iyisi ama bu şuanlık zamanında AMD İntel'i piyasadan silme noktasına getirmişti hatırlarsanız şimdi o işlemcileri tasarlayan Jim Keller (Cristoph Daum) Zen işlemcileri tasarladı ben işlemcilerden ümitliyim bekleyip göreceğiz.

Kaynama noktasına ben de dahil olayım (B

Sırf ZEN işlemcileri beklediğim için WinFAST FX5200 ekran kartı, 2GB DDR ram ve Intel Celeron 1.7GhZ sistem ile idare ediyorum :) 10FPS film bile izleyemesem, PC durmadan restart atsa bile sabrediyorum sanki biraz biraz.

İntel en iyisi ama bu şuanlık zamanında AMD İntel'i piyasadan silme noktasına getirmişti hatırlarsanız şimdi o işlemcileri tasarlayan Jim Keller (Cristoph Daum) Zen işlemcileri tasarladı ben işlemcilerden ümitliyim bekleyip göreceğiz.
Bana kalırsa FX-6100, GTX 670'i besleyebilir. Sizce ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı