Fotoğraflarda sıkıntı yok ama yine de ben güvenemedim. Çok sefer 2.el aldım sattım güvensizlik yaşamadım ama güvensizlik yaşadığımda da haklı çıktım hep. Siz en iyisi bu işten anlayan mümkünse telefoncu veya apple tarzı bayiilerde çalışan bir tanıdığınızla beraber gidin letgo buluşmasına.
Ah keşke öyle bir tanıdığımız olsa valla çok sevinirdim ama maalesef yok. İzmirde ve iphone dan anlayıpta bir yardımcı olan olursa çok çok memnun olurum. Gerçi biraz fazla istedim demi. Kusura bakmayın
Ah keşke öyle bir tanıdığımız olsa valla çok sevinirdim ama maalesef yok. İzmir'de ve IPhone'dan anlayıpta bir yardımcı olan olursa çok çok memnun olurum. Gerçi biraz fazla istedim değil mi? Kusura bakmayın.
Telefonda başka sıkıntı yoksa şarj sıkıntısı yok bu arada kaç senelik telefon yüzde 85 kötü bir rakam değil. Tabii başka sıkıntı var mıdır onu bilemem. Ben de iPhone 11 kullanıcısıyım 7-8 ay olacak alalı yüzde 95 şu an sağlığı.
Ya valla çıkarsa süper olur. İzmir Karşıyaka da Buluşacağız adamla. Ama isterse adamı ikna edip konak giib bir yer de bulaşabiliriz. Valla yardımcı olan çıkarsa çok iyi olur dostlar
Çok teşekkür ederim. Son olarak adamın fotoğrafı var letgo da birde numarasını verdi. Herhangi bir sorunda geri verebilir miyim. Buna karşı çıkamaz demi