3000 TL iPhone X Çalıntı Olabilir Mi?

Çok teşekkür ederim. Son olarak adamın fotoğrafı var letgo da birde numarasını verdi. Herhangi bir sorunda geri verebilir miyim. Buna karşı çıkamaz demi
Hocam siz ürünü aldıktan sonra eğer ki dolandırma ihtimali varsa adamın ortadan bir kaybolur. Bir şey yapamazsınız. Sonuçta resmi faturalı bir işlem yok :(. Zaten letgonun da en önemli eksiği itiraz hakkınız satıcının insanlığına bağlı.

Anladım dostlar. Çok teşekkür ederim her birinize. Büyük ihtimalle almayacağım telefonu zaten 3000 lira yapabilmem için 400 lira borç almam gerekiyordu. Buradan duyduğum şeylere göre birde almaya tek gitsem dahi herhangi bir sorunu anlamayacağım için almam büyük ihtimalle. Her birinize tekrardan teşekkür ederim. Çok sağ olun.

Anladım dostlar. Çok teşekkür ederim her birinize. Büyük ihtimalle almayacağım telefonu zaten 3000 lira yapabilmem için 400 lira borç almam gerekiyordu. Buradan duyduğum şeylere göre bir de almaya tek gitsem dahi herhangi bir sorunu anlamayacağım için almam büyük ihtimalle. Her birinize tekrardan teşekkür ederim. Çok sağ olun.

Rica ederiz hocam. Böyle şeyler için var burası zaten yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Uzak durun derim. Zaten telefonun piyasa değeri, ikinci el piyasası belli. Bir insan durduk yere oldukça uygun fiyata ürün satmaz. Hemen satmak istese bile daha pahalıya satar. Üstelik cihaz 256 GB, yani bu 64 GB olsa neyse de, koskocaman 256 GB bu.
Sağ ol dostum kararımı verdim. Almayacağım. Yinede teşekkür ederim.

Tahminimce Yurt alınan yenilenmiş bir telefon. 256 GB versiyonu yenilenmiş olarak 500 Euro idi. Ancak bunu belirtmediği için almanı tavsiye etmem. Daha o fiyat için başka seçeneklere bakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı