3000 TL İşlemci Tavsiyesi

Fark olmasa zaten AMD o segmente ürün koymaz idi diye düşünüyorum.
Frekans farkından başka birşey yok bildiğim kadarıyla. Pek etki etmiyor. Herkes ekmeğinin peşinde, 3800x çıkardılar bu yüzden.

4 yıl sonra sistemi değiştirebilirsin bile Ryzen'in bu fiyat performans politikasına bakılırsa. Bence çok düşünmeyin bütçenize en mantıklı olan sistemi alın.

Benim düşüncem 3600x'den yana. OC yaparak işlemcini canlı tutabilirsin, doğru. Fakat gerek yok, ilerde değiştiririm diyorsan fazla para verme 3600 al.

4 yıl sonra sistemi değiştirebilirsin bile Ryzen'in bu fiyat performans politikasına bakılırsa. Bence çok düşünmeyin bütçenize en mantıklı olan sistemi alın.
O zaman işlemciyide ekledim böyle bir toplama yaptım nasıldır acaba?
TDP değerleri farklı.
Aşağıya topladığım sistemi attım nasıl acaba?

Dosya Ekleri

• 123.png
    102,4 KB · Görüntüleme: 62
O zaman işlemciyide ekledim böyle bir toplama yaptım nasıldır acaba?

Aşağıya topladığım sistemi attım nasıl acaba?
MSI anakart tavsiye ederim flasback özelliği var, yoksa o anakartı BIOS update için ayrı bir 1000 serisi veya 2000 serisi işlemci bulmanız var.

Görüntü olarak ben daha çok beğenmiştim ASUSUN kartı ama MSI anakartı ile aralarında bir tek flasback özelliği farkı mı var?
Birçok fark olabilir olmayabilir ,fakat BIOS update yapma imkanınız var ise bir yerden ben Asus taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…