3000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Aldım fakat çok ufak bir hatası vardı boyasında gözüme batıyordu. Onun dışında mükemmel bir mouse fakat hazır iade etmişken hem bluetooth olmasını istiyorum hem de fiyatı bayağı arttı o yüzden tekrar almak istemedim. ROG Harpe Ace için güzel bir geri ödeme kampanyası var o yüzden bayağı uyguna geliyor. Bu yüzden aklım o modele kaydı.
Bende gayet memnun kaldım. Ancak içinden çıkan wireless dongle adapterin mantığını çözemedim. Çoğu kişinin de bu konuda kafası karışmış. Ben laptop kullanıyorum, bu adaptör ile wirelessi uzatıp fareye yakın tutunca çok bir fark oluyor mu acaba ? Ayrıca mouse polling rate 1000. Ek parça ile 4000 oluyormuş. O parça Türkiye de satılıyor mu bilmiyorum ( çok fark eder mi ? Onu da bilmiyorum).
 
Bende gayet memnun kaldım. Ancak içinden çıkan Wireless dongle adapterin mantığını çözemedim. Çoğu kişinin de bu konuda kafası karışmış. Ben laptop kullanıyorum, bu adaptör ile Wireless'i uzatıp fareye yakın tutunca çok bir fark oluyor mu acaba? Ayrıca mouse polling Rate 1000. ek parça ile 4000 oluyormuş. O parça Türkiye de satılıyor mu bilmiyorum ( çok fark eder mi? Onu da bilmiyorum).

Çıkan dongle sadece mesafeyi uzatmak için kullanılıyor. Zaten laptopta kullandığınız için yakın size gerek yok kullanmanıza. Bahsettiğin parça Türkiye'de satılmıyor maalesef. Almaya değer bir şey değil bu arada tamamen gereksiz masraf.
 
İncehesap'ta son 1 adet kalmıştı o da az önce satılmış. Geçenlerde 2900 TL'ye kadar düştüğünü gördüm fakat iade parası gelene kadar indirimi kaçırdım. Vizyon bilgisayar ASUS'un yetkili satıcısı oradan alınır mı? Bir de arkadaşınız geri ödemeyi kaç günde aldı?
Vizyon bilgisayar ile alakalı çok bilgim yok ama yetkili satıcısı ise alınır. Arkadaşım iade etmedi ürünü kullanıyor şuan 🙂
 
Xm2we aldım gerçekten çok iyi mouse özellikle kaplaması beni mest etti tutuşu çok iyi, eline ilk aldığında kayıyor gibi hissediyorsun ancak 5-10 saniye sonra mouse bildiğin ele yapışıyor ve güvenli bir hissiyat veriyor. gpx e o kadar para vermeye gerek yok bence onun yerine xm2we alınabilir veya illaki ben para vermek istiyorum diyorsanızda v3 pro
 
XM2we aldım gerçekten çok iyi mouse özellikle kaplaması beni mest etti tutuşu çok iyi, eline ilk aldığında kayıyor gibi hissediyorsun ancak 5-10 saniye sonra mouse bildiğin ele yapışıyor ve güvenli bir hissiyat veriyor. Gpx e o kadar para vermeye gerek yok bence onun yerine XM2we alınabilir veya illaki ben para vermek istiyorum diyorsanızda V3 Pro.

Bluetooth desteği yok sanırım hiç duymadım bu fareyi. Uzun bir süre bilgisayar alamayacağım için tablette kullanacağım o sürede. Bu yüzden bluetooth şart maalesef.
 

Geri
Yukarı