3000 TL kablosuz mouse önerisi

Kraqie

Centipat
Daha fazla  
Selam, arkadaşım kablosuz mouse alacak maksimum 3000 TL bütçesi var. Bildiğiniz önerdiğiniz modeller var ise yazabilir misiniz?

Ne için kullanacaksın, önceki kullandığın ve beğendiğin fareler ne, el boyutun ne bunları yazarsan yardım edebilirler.

Connectgame'den ürün almayın isterse yarı fiyatına versinler. Ürünle ilgili en ufak bir sorun yaşarsanız muhatap bile bulamazsınız.

@3522 Connectgame yan hesabı mısın :)

O yüzden sorun yaşamayacagı bir model atıyoruz?

Sorun yaşanmayacak bir model mi var? Ben fareye laf etmiyorum Connectgame'e laf ediyorum.

Bu firma iş ahlakı olmayan ve kanun tanımayan bir firma. Aldığınız üründe sorun çıkarsa tamir değişim iade şansınız yok. Paranızı çöpe atın daha iyi.

@3522 Firma hakkında bir fikrin olmadığını varsayıyorum. Alışveriş yaptıktan sonra adamlara hiçbir yolla ulaşma şansınız yok. Böyle bir firmadan ürün önerebiliyorsanız bravo.

Sorun yaşanmayacak bir model mi var? Ben fareye laf etmiyorum Connectgame'e laf ediyorum.

Bu firma iş ahlakı olmayan ve kanun tanımayan bir firma. Aldığınız üründe sorun çıkarsa tamir değişim iade şansınız yok. Paranızı çöpe atın daha iyi.

@3522 Firma hakkında bir fikrin olmadığını varsayıyorum. Alışveriş yaptıktan sonra adamlara hiçbir yolla ulaşma şansınız yok. Böyle bir firmadan ürün önerebiliyorsanız bravo.
Dareular sorunsuzluk anlaminda en iyi model connectgamede ki. Sorun yaşamayacaktır alan çok var henüz sorun yaşayan görmedim mouseda. Ama connectgame hakkında söylenenler doğru.

Zor olsada firmayı darlayınca dönüş alınabiliyor. Kötü lakin imkansız değil.
Dediğim gibi sırf garanti yüzünden daha kötü bir ürün almanın mantığı yok.

Selam, arkadaşım kablosuz mouse alacak maksimum 3000 TL bütçesi var. Bildiğiniz önerdiğiniz modeller var ise yazabilir misiniz?
Resimlere göre elinin boyutu kaç cm olduğunu ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen yardımcı olabiliriz.
1705353476174.png

1705353481347.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı