3000 TL kablosuz mouse önerisi

77 gram ağır mı geliyor hocam siz hangi fareyi kullanıyorsunuz merak ettim.
77 gram gayet de fazla hocam, çağ dışı biraz. Ayrıca Razer Cobra falan scroll problemli ürünler.
Son çıkardıkları model hariç scroll problemi bir gerçek. 61 gramlık Razer Viper Mini kullanıyordum ben, o kadar ağır hissettirmiyordu zaten 55 gram mouse kullanıyorum şu an pek bir fark yok ama ideal gayet. Viper Mini’de scroll tuşu tıklamıyordu,

77 gram ağır mı geliyor hocam siz hangi fareyi kullanıyorsunuz merak ettim.

Şu an main birkaç farem var. Bu aralar çok rekabetçi oyun oynamıyorum o yüzden pil uzun gitsin diye Rapoo VT9 Air var 59 gram. Yeni aldığım Darmoshark M3 Pro Max 55 gram. Zaopin Z2 65 gram. Genelde 50-65 gram arası. 1 tane sadece Razer Viper V3 HyperSpeed var ağır 70 gram oda pil modu yapılı o sayede 70 grama düşürdüm. Onun dışında diğer farelerimin hepsi 50-65 gram arasında.

77 gram gayet de fazla hocam, çağ dışı biraz. Ayrıca Razer Cobra falan scroll problemli ürünler.
Son çıkardıkları model hariç scroll problemi bir gerçek. 61 gramlık Razer Viper Mini kullanıyordum ben, o kadar ağır hissettirmiyordu zaten 55 gram mouse kullanıyorum şu an pek bir fark yok ama ideal gayet. Viper Mini'de scroll tuşu tıklamıyordu,

Scroll problemini bilmiyorum pek ama ağırlık konusunda bence ağır olması birazcık daha iyi rekabetçi oyunlara turnuva düzeyinde hazırlanmıyorsanız 60 70 gram arası normaldir benim gözümde. Bir de ben daha Basic Razer SteelSeries tarzı markalar biliyorum mouse konusunda şu marka güvenilirdir dediğiniz bir marka var mı acaba?

Scroll problemini bilmiyorum pek ama ağırlık konusunda bence ağır olması birazcık daha iyi rekabetçi oyunlara turnuva düzeyinde hazırlanmıyorsanız 60 70 gram arası normaldir benim gözümde. Bir de ben daha Basic Razer SteelSeries tarzı markalar biliyorum mouse konusunda şu marka güvenilirdir dediğiniz bir marka var mı acaba?
Bu konuda paylaşılan markaların ürünleri alınır sadece alırken incelemelerine bakıp kıyas yapın size en uygun olanı alın.

Bence Razer Logitech SteelSeries gibi yaygın markalar alınmaz. Hem çok ağır hem de aynı kaliteyi binlerce lira aşağıdan başka markalardan alabiliyoruz. 6 bin liralik Logitech Superlight V2 3-4 bin liralik bir mouse ile aynı performansı verebiliyor.

Bence Razer Logitech SteelSeries gibi yaygın markalar alınmaz. Hem çok ağır hem de aynı kaliteyi binlerce lira aşağıdan başka markalardan alabiliyoruz. 6 bin liralik Logitech Superlight V2 3-4 bin liralik bir mouse ile aynı performansı verebiliyor.
elimde steelseries w3 var zaten pişman oldum scroll bozuldu, pil işi yordu, ağır vs vs

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı