3000 TL kasa önerisi

Makaleler
26
4 yıldır kullandıgım MSI MAG Forge 100M kasayı malzeme kalitesinin kötü olması sebebiyle değiştirmek istiyorum. Mesh ve geniş kasa olursa sevinirim. Bütçe maksimum 3000 TL, bu fiyatın altına kaliteli bildiğiniz kasa varsa atabilirsiniz. Ben birkaç tane model buldum, yorumlarsaniz sevinirim. ATX sistem kullanıyorum.

4 yıldır kullandıgım MSI MAG Forge 100M kasayı malzeme kalitesinin kötü olması sebebiyle değiştirmek istiyorum. Mesh ve geniş kasa olursa sevinirim. Bütçe maksimum 3000 TL, bu fiyatın altına kaliteli bildiğiniz kasa varsa atabilirsiniz. Ben birkaç tane model buldum, yorumlarsaniz sevinirim. ATX sistem kullanıyorum.

P360a modeli gayet güzel fiyatta bu arada alıp geçebilirsin.

Phanteks benim de hoşuma gitti, özellikle kablolama kısmına önem veriyorum ve bu kasa rahat gibi duruyor.

Şekli çok hoşuma gitmiyor böyle kasalarin.

Bunların hepsi hemen hemen aynı segmentte mi?

Phanteks benim de hoşuma gitti, özellikle kablolama kısmına önem veriyorum ve bu kasa rahat gibi duruyor.

Şekli çok hoşuma gitmiyor böyle kasalarin.

Bunların hepsi hemen hemen aynı segmentte mi?

Atılan kasalar arasında bütçenizi geçmeyen ve üst kısma 360mm radyatör destekleyen kasalar V30 ve ponos Ultra bir de ponos ultranın fanlarının hava akışı da gayet iyiydi diye hatırlıyorum malzeme kalitesi de bence tatmin edicidir. Ben olsam onu tercih ederdim. Gerçi yeni fark ettim şeklini beğenmemişsiniz ama ben olsam onu alırdım.

Phanteks P360A benim de takibimde olan kasa ama kasa genişliği 200mm. 200mm kasalarda büyük ebatlı ekran kartı takınca kablolar yan panele dayanıyor. Bu yüzden en az 210mm genişliğinde bakın derim.

Benim önerim bu olur ki muhtemelen 1 hafta içinde alacağım.

3 civarına fazla alternatif yok. 3000D modeli de güzel, kullanışlı. DeepCool CH510 modelini de göz gezdir, kaliteli model.

Phanteks P360A benim de takibimde olan kasa ama kasa genişliği 200mm. 200mm kasalarda büyük ebatlı ekran kartı takınca kablolar yan panele dayanıyor. Bu yüzden en az 210mm genişliğinde bakın derim.

Yan panele derken ne demek istediğinizi tam anlamadım. Ekran kartının PCI-e kablosu cam panele mi değiyor?

Yan panele derken ne demek istediğinizi tam anlamadım. Ekran kartının PCI-e kablosu cam panele mi değiyor?
Evet, o yüzden eğer yer sıkıntınız yoksa 210-230mm aralığında bir kasa bakın derim. Arka kablolama kısmı da nispeten daha geniş oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı