3000 TL kasa önerisi

Bütçe
2500 3000

stepbroMERT

Decapat
Daha fazla  
Kasa alırken nelere dikkat edilmeli, neleri yazmam gerekiyor bilmiyorum ama ben direkt sistemi yazayım:

MSI MAG 600W.
1650 Super.
R5 5600.
B550M Pro.
16x1 8x1 4x2 RAM.
240GB SSD 500GB laptop HDD.

Kasa alırken dikkat edilecek 3 şey var hocam.

1- Kasa genişliği yeterli mi, grafik kartını alıyor mu?
2- Kasa anakart tipini destekliyor mu? (ATX-mATX muhabbeti)
3- Kasanın soğutma kabiliyeti (fan boşluğu sayısı ve boyutları) benim için yeterli mi?

Ne istediğinize bağlı olarak USB girişlerinin hangi versiyon olduğu da göz önünde bulundurulabilir. Eğer işlemci soğutucusu olarak AiO takacaksanız kasa üstünde hava filtresi de olmalı. Ben şahsen Green kasaları beğeniyorum, fiyat performans ürünleri.

Kasa alırken dikkat edilecek 3 şey var hocam.

1- kasa genişliği yeterli mi, grafik kartını alıyor mu?
2- kasa anakart tipini destekliyor mu? (ATX-mATX muhabbeti)
3- kasanın soğutma kabiliyeti (fan boşluğu sayısı ve boyutları) benim için yeterli mi?

Ne istediğinize bağlı olarak USB girişlerinin hangi versiyon olduğu da göz önünde bulundurulabilir. Eğer işlemci soğutucusu olarak AiO takacaksanız kasa üstünde hava filtresi de olmalı. Ben şahsen Green kasaları beğeniyorum, fiyat performans ürünleri.

Fotoğrafa bakarken içim sıkıştı o kasanın hava akışı iyi olması pek olasılıği gözükmüyor hava on panel delikleri toz çekme makinesi yapar.

Fotoğrafa bakarken içim sıkıştı o kasanın hava akışı iyi olması pek olasılıği gözükmüyor hava on panel delikleri toz çekme makinesi yapar.
Sanırım zaten AiO in tasarlanmış, öbür şekilde ön biraz sıkıntı dediğiniz gibi. Ben şahsen klasik kasaları sevmiyorum, ondan green hoşuma gidiyor. Konuyu açan hocamız diğer önerilere de bakıp kendisine uyanı seçer.

Sanırım zaten AiO'in tasarlanmış, öbür şekilde ön biraz sıkıntı dediğiniz gibi. Ben şahsen klasik kasaları sevmiyorum, ondan Green hoşuma gidiyor. Konuyu açan hocamız diğer önerilere de bakıp kendisine uyanı seçer.

Klasik kasalar zaten hava akışı iyi olmuyor ama mesela montech tarzı kasalar daha iyi akvaryum kasa çıktı hava akışı iyice bozuldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı