3000 TL Kasa Toplama

Morfius483

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşalr 3000 tl kasa almak istiyorum. Oyun oynamak için alıncak. Sıkıntı çıkarmıcak bişey olsun. Bide hangi siteden alıncağınız yazarsanız güzel olur. Şimdiden teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji den topladım buyur hocam.

Dosya Ekleri

• 3000.jpg
    3000.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 464
Kullanıma da bağlı olmakla birlikte ve de birazda şans ile (garanti bittikten sonra bi parça arıza yapar ya) 4-5 yıl bile kullanılabilir diye düşünüyorum.

Recep Abinin Topladığı Kasa Varya 3080 tl olan onu mu alsam daha rahat ederim önerdiğinimi ?

Ayriyetten hybrx 8 ram tek alsam olmazmı yani ayriyetten ssd de yok önderiğin sistemde

Hocam tabiki de onuda toplayabilirsin ben kendi önerimi yaptım. Ram daha sonra 1 8 daha alırım diyosanız tek modülde alabilirsiniz ama 4 ram slotu var sizin için bu sıkıntı olmucaktır çift öneririm. Recep abilerin topladığı sistem ben daha sonrada bunu alırım sisteme demiyceğiniz bir sistem oluyor genelde. Ayrıca r9 285 ile gtx 970 arasında dağlar kadar fark var. Benim önerdiğim anakart daha güncel chipsetli sisteme sonradan bir ssd alıcaksınız o kadar.

Güvenilirdir bir sıkıntı olmaz bende alışveriş yaptım. Sistem toplamadım ama topladığımda da ucuz olan çoğu parçayı burdan alırım ki genelde daha ucuz. İsterseniz sistemi topluyolarda 25 lira gibi bi tutara sanırım.

O İş Kendim Yaparımda Alcaken Sağalm Bişey Alıyım İlerisini Düşünmek İstemiyom Fazla 5-6 Sene Götürsün İstiyom Yani

Zaten önerdiğim parçalar genelde alanında en iyi markaların iyi ürünleri çok tercih edilenler hatta, bunun dışında da bişey yapamazsınız. 5 6 sene götürür mü derseniz götürebilir ama 5 6 sene sonrasında tatmin eder mi onuda bilmiyorum kimbilir neler çıkabilir. İçiniz rahat olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı