3000 TL Klavye Fare Monitör Dahil i5 4460 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Bthn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.976

Bthn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar kuzenım ıcın pc topluyorum. Ayrıca ılk pc toplama deneyımım olacak. Kuzenım DARKORBIT oynayacak. O yuzden ekran kartı fazla guclu olmasın. Islemcıyı bıraz guclu tutmak ıstıyoruz. Aslında Aklımızda bir sistem var. Resmini assagıda gorebılırsınız. Klavye olarak Logitech G103 Mouse olarak Evereset SGM-X7 Monıtor olarak ıse AOC E2470SWDA alacagız. Topladıgımız sıstem 2.450 t-TL yapıyor. Klavye mause ve monıtor 600 TL yapıyor. Yani toplamda 3050 TL yapıyor. İlk deneyımım olucagı ıcın yardımcı olursanız sevınırım. Iyı aksamlar...

vpc.png
hb.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar kuzenım ıcın pc topluyorum. Ayrıca ılk pc toplama deneyımım olacak. Kuzenım DARKORBIT oynayacak. O yuzden ekran kartı fazla guclu olmasın. Islemcıyı bıraz guclu tutmak ıstıyoruz. Aslında Aklımızda bir sistem var. Resmini assagıda gorebılırsınız. Klavye olarak Logitech G103 Mouse olarak Evereset SGM-X7 Monıtor olarak ıse AOC E2470SWDA alacagız. Topladıgımız sıstem 2.450 t-TL yapıyor. Klavye mause ve monıtor 600 TL yapıyor. Yani toplamda 3050 TL yapıyor. İlk deneyımım olucagı ıcın yardımcı olursanız sevınırım. Iyı aksamlar...

Eki Görüntüle 103017 Eki Görüntüle 103018
Darkorbıt için bu kadar masraf yapmak gereksiz bence. Alın bir apu sistem keyfinize bakın.

Darkorbit için gerçekten çok fazla. İşlemci ekran kartı dengesiz. I3 işlemci almanız daha iyi olur. Yada ekran kartı en az GTX 960 alım ki deysin. Bir de bu işlemciye ek soğutucu almak gereksiz overclock yapmayacaksınız, zaten stock soğutucu gayet iyi bende var oradan biliyorum.

SSD yi çıkarıp ekran kartını yükseltmeniz en iyisi olacaktır. Ancak sadece Darkorbit oynanacaksa ekran kartı böyle kalsın SSD yi çıkartın. PC 5 saniye erken açılacak diye bir oyun için değmez bence o paraya.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı