Çok teşekkür ederim. Şu an Amazon'da 3700 lira ve anlaşılan Steelseries Apex Pro alacağım. Hyperx Alloy Origins de çok hoşuma gitmişti ve almak için sepete eklemiştim ama, madem iki yıldır Steelseries Apex Pro kullandınız ve çok sağlam olduğunu söylüyorsunuz, onu alacağım galiba. Gece 24 'te kredi kartımın hesap kesim tarihi yenileniyor ve ilk taksiti öbür ay ödeyeceğim için gece alacağım.Ben bayağı uzun süredir SteelSeries Apex Pro kullanıyorum. Kaç kere yumrukladım saymadım bile. Hiçbir şey olmadı. Adamlar zaten uçak materyalinden yaptık diye özellikle belirtmiş. 2 sene oldu tuşlardada bir yıpranma olmadı. İlk günki gibi duruyor. İyi ki zamanında almışım. 1300 TL'ye almıştım şu an kaç katına çıktı bilmiyorum. Bu arada bilek desteğinin kauçuğu bir zaman sonra sökülür zannediyordum. Onada hiçbir şey olmadı. Resmen ömürlük klavyeymiş. Çok memnun kaldım.
Gerçekten size ve zaman ayırıp fikrini ve deneyimlerini söyleme, yazma gereği duyan diğer tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz çok sağ olunuz.
Son düzenleme: