3000 TL Klavye önerisi

• Konuyu başlatan Qualty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.245
Gamekay.

Evet ama bazen indirime giriyor o zaman alınır. Çok pahalanmış.

Ama yine de Gateron Switch'le Cherry MX arasında pek fark yok.

Cherry MX tier listlerde en alt sıralarda yer alan balon switchler. Gateron daha iyi bir üretici ki marka bazlı yazdım bunu.

ASUS ROG Strix NX Scope TKL daha mı iyi yani hocam switch anlamında?

Evet, daha iyi. ASUS'un eksilerine değinmemiz gerekirse ASUS'ta yazılım konusunda çöp maalesef.

Ekleme: ROG NX anahtarlar Cherry MX anahtarlardan çok daha iyi bu da ek bilgi olsun.

Aorus K1 Cherry MX red kullanıyorumda sıkıldım klavyeden Logitech G713 veya 500 TL farkla G715 Wireless alınır mı?
GX switchler beni memnun etmedi. Aynı switchi kullanan G512 klavyem var, tuşlar çok sert bu yüzden çok yoruyor.

Logitech G815 düşünebilirsiniz çok memnunum, aynı şekilde HyperX Alloy Origins düşünebilirsiniz. Şu an elime ulaşmasını beklediğim Ducky One 3 model var bir de, düşünürseniz geldikten sonra fikirlerimi paylaşırım.

Gx Switch'ler beni memnun etmedi. Aynı Switch'i kullanan G512 klavyem var, tuşlar çok sert bu yüzden çok yoruyor.

Logitech G815 düşünebilirsiniz çok memnunum, aynı şekilde HyperX alloy Origins düşünebilirsiniz. Şu an elime ulaşmasını beklediğim ducky One 3 model var bir de, düşünürseniz geldikten sonra fikirlerimi paylaşırım.

Ducky One 3 mini elinize ulaştı mı acaba? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı