3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000**

alperalbus

Zeptopat
Katılım
14 Nisan 2024
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Duruma göre bütçede değişiklik yapılabilir. Mekanik bilek destekli bir model arıyorum numpad olması lazım. İlla yurtiçinde olmalı demiyorum fakat Amazon falan önerecekseniz adım adım biraz açıklayın (süreç+ek ödemeler+kargolama vs((daha önce bu şekilde bir sipariş vermedim) red ya da brown Switch olabilir.
 
Gasket Mount, hotswap, idare eder bir Switch, malzeme kalitesi iyi, tam boy.

Switch markası nedir?


Bütçeyi 200 lira arttırıp bunu almak daha mantıklı. Amazon Prime ile alın. Promosyonlarla düşebilir belki 3000 liraya.

Gece gece tam boyu görmemişim 💀 Asus'a bakılabilir.
 
Ajazz'ın kendi Switch'leri, ASUS alınmaz. Hotswap değil.

Hotswap olmaması alınmaması için geçerli bir sebep değil ki. Konu sahibi illa ki switch değiştirmek zorunda değil sonuçta. Bir sorun mu oldu? Arar servisi kurye gelir kapısına verir adama o da servise bırakır çözülür sorunu.

Evet Hotswap güzel bir özellik ve olsa gerçekten çok iyi olur ama zorunlu diye bir kural yok. Asus ROG Strix Scope RX gayet güzel bir klavye ve switchleri muhtemelen Ajazz switchlerinden daha iyidir. Sizin de dediğiniz gibi Ajazz'lar vasat switchler çünkü.
 
Hotswap olmaması alınmaması için geçerli bir sebep değil ki. Konu sahibi illaki Switch değiştirmek zorunda değil sonuçta. Bir sorun mu oldu? Arar servisi kurye gelir kapısına verir adama o da servise bırakır çözülür sorunu.

Evet hotswap güzel bir özellik ve olsa gerçekten çok iyi olur ama zorunlu diye bir kural yok. ASUS ROG STRIX Scope RX gayet güzel bir klavye ve Switch'leri muhtemelen Ajazz switchlerinden daha iyidir. Sizin de dediğiniz gibi Ajazz'lar vasat Switch'ler çünkü.

Vasat değiller, sadece çok iyi değiller. 2 yıl sonra garantisi bitti diyelim, ne yapacaksın? Klavye hotswap değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı