3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000-5000

Swarthy55

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sizden arasında kaldığım 3 klavye hakkında bana tavsiye vermenizi rica ediyorum. Başlıkta da gördüğünüz gibi bu klavyeler dermoshark top75, dermoshark K8 ve draculacastle. Top 75 için switchleri çok yumşak deniyor o yüzden biraz kararsız kaldım. Draculacastle yurt düşündan geleceği için endişelerim var.

Ekstra olarak bu klavye daha iyidir derseniz yeni klavyelere de bakmak isterim Custom tarzı klavyeler hoşuma gidiyor ayrıca F tuşları olması lazım şimdiden teşekkürler.

Yurt içinden alınca ne olacak dostum? Bir sıkıntı olunca yurt dışına gönderceksin yine klavyeyi.
Ayrıca Castle istesen de alamazsın yasa sebebiyle.

Arkadaşlar merhaba sizden arasında kaldığım 3 klavye hakkında bana tavsiye vermenizi rica ediyorum. Başlıkta da gördüğünüz gibi bu klavyeler dermoshark top75, dermoshark K8 ve draculacastle. Top 75 için switchleri çok yumşak deniyor o yüzden biraz kararsız kaldım. Draculacastle yurt düşündan geleceği için endişelerim var.

Ekstra olarak bu klavye daha iyidir derseniz yeni klavyelere de bakmak isterim Custom tarzı klavyeler hoşuma gidiyor ayrıca F tuşları olması lazım şimdiden teşekkürler.

Gamepower Gasket Elite RGB Wireless/Bluetooth/Kablolu Mekanik Red Switch Gasket Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu alabilirsiniz güzel klavyedir hotswap olduğu için ileride switch bozulursa yenisini alıp takabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı