3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000

TeTx06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Güncel 7 yıldır cok memnun kullandığım Logitech G810 klavyem CTRL space tuşları basmamaya başladı. O yüzden klavye değiştirmeye karar verdim. Aklımda mad 68 RGB modeli var bir de Aula F75 cok duydum. 2500-3500 civarına başka önerebileceğiniz klavye var mıdır? Bu arada mad 68 RGB hiçbir yerde stoku yok. Oyun için istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3000 TL fiyat bandı içerisinde Gamepower Eva 7 alabilirsin. RGB'li, Bluetooth özelliği ve dongle ile hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor. Bende Eva 5 var Eva 7 almayı düşünüyorum.

Düzenleme: 3000 TL'dende uygunmuş Eva 7 şimdi fiyatına baktım 2000-2100 TL civarına bulabilirsin.

Son düzenleme:
Kablolu olursa benim için daha iyi olur genellikle R6 CS Valorant gibi FPS kasıyorum onun için tepkileri iyi bir klavye arıyorum.

Kablolu olursa benim için daha iyi olur genellikle R6 CS Valorant gibi FPS kasıyorum onun için tepkileri iyi bir klavye arıyorum.
hem kablolu hem kablosuz zaten klavye istediğin şekilde oynayabilirsin.bağlantısı type-c ile oluyo istersen araştırabilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…