3000 TL klavye önerisi

.....

mchose çok abartı geldi benim için Ajazz iyi gibi

Manyetik istiyorsaniz Ajazz alinir. MCHOSE'ye cikmak istemiyorsaniz bunlara bakabilirsiniz.

Sizin yasamamis olmaniz kronik olmadigi anlamina gelmiyor. MCU olarak noname bir mcu kullanıyor ne kullandığı bile bilinmiyor ve rezil bir mcu cokca sikayet var. Malzeme kalitesi kötü. Yazilimi kalitesiz ve daha bircok kotu tarafi var.
mad68 in mcu noname diyorsunuz ama ajazzın mcu sunu söyleyemiyorsunuz. mad68 modelinin mcu su GD32F303RET6. mcu modelini mouseda paylaşıyorlar genelde, klavyede pcb yi açmadan bilemiyorsun. Bu arada bu mcu modeli ak680 max in modelinden daha iyi. çok önemli değil ama çok takıldığın için bakayım dedim.

mad68 in mcu noname diyorsunuz ama ajazzın mcu sunu söyleyemiyorsunuz. mad68 modelinin mcu su GD32F303RET6. mcu modelini mouseda paylaşıyorlar genelde, klavyede pcb yi açmadan bilemiyorsun. Bu arada bu mcu modeli ak680 max in modelinden daha iyi. çok önemli değil ama çok takıldığın için bakayım dedim.
Madın driver ve malzemeside çöp amaa.

MCU olarak Ajazz daha iyi PBT olarakta daha iyi. Manyetik olarak MCHOSE Ace 60 ve Ajazz AK680 Max oneriyoruz forumda genelde bu butcede. Ikiside PBT ve PCB olarak kalitede en iyileri. MCHOSE yazilimiyla cok one geciyor. Mad'in PCB sini ac bakalim MCU'ya bak bir. Adamlar öylesine saklıyorki kendi logolarini basmislar MCU uzerine, cokca sikayet var yurtdisinda MCU kaynakli biraz arastirsan gorursun.

agam noname mcu diyorsun sana mcu modelini atıyorum, ajazz ak680 max modelinin mcusuna bilindik diyorsun hala söyleyemiyorsun. driver ve malzeme kaliteleri birbirine yakındır bence. mad68 i yerin dibine gömüp ak680 maxi övmen garibime gitti biraz. sanki birisi 10k lık klavyede diğeri 2k lık klavye.

Manyetik istiyorsaniz Ajazz alinir. MCHOSE'ye cikmak istemiyorsaniz bunlara bakabilirsiniz.

hocam bana basış hissiyatı sağlam bi klavye önerebilir misin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı