3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000

kuzey_Akgun1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-12400f CPU , RTX 4060 8GB GPU , 16GB RAM, 1TB SSD Windows 11 PRO
3000 TL'ye kadar çıkabilirim FPS oyunları oynuyorum manyetik klavyelerin galiba artıları var. Wraith W60 düşünüyorum yeni çıktı 2600 TL alınır mı? Ya da baska onerılerınız var mı?

3000 TL'ye kadar çıkabilirim FPS oyunları oynuyorum manyetik klavyelerin galiba artıları var. Wraith W60 düşünüyorum yeni çıktı 2600 TL alınır mı? Ya da baska onerılerınız var mı?

Alinmaz. Switchleri hala soru isareti. Wraith hicbir bilgi vermiyor. Attiklarim daha iyi.

Alinmaz. Switchleri hala soru isareti. Wraith hiçbir bilgi vermiyor. Attiklarim daha iyi.

İlk attıgınız klavyenin G75 Pro'dan ne farkı var hangisi daha iyidir?

İlk attıgınız klavyenin G75 Pro'dan ne farkı var hangisi daha iyidir?

Manyetik bir klavye Jet 75, G75 pro ise mekanik. Rekabetci oyunlar icin aliyorsan Jet 75 daha iyi olur. Yazim hissiyati olarak G75 Pro cok daha iyi. Malzeme kalitesindede G75 Pro daha iyi.

MCHOSE jet 45 gerçek 8K verebilen ve chord split olmayan güzel klavye. PCB'si kaliteli olduğu için önerim jet 45 olur.

Jet 75'ten mi bahsediyorsunuz 45 diye bir model bulamadım.

Manyetik bir klavye jet 75, G75 Pro ise mekanik. Rekabetci oyunlar icin aliyorsan jet 75 daha iyi olur. Yazim hissiyati olarak G75 Pro cok daha iyi. Malzeme kalitesindede G75 Pro daha iyi.

G75 proyuda manyetik sanıyordum teşekkürler.

Manyetik bir klavye jet 75, G75 Pro ise mekanik. Rekabetci oyunlar icin aliyorsan jet 75 daha iyi olur. Yazim hissiyati olarak G75 Pro cok daha iyi. Malzeme kalitesindede G75 Pro daha iyi.

Bir de attıgınız iki klavyenin tek farkı boyutmu.

Hocam AK680MAX nasıl.
Diğer konu açanlarınkini okudumda Ace 60 Pro önerende birkaç kişi var ace 68 promu daha iyi 60 promu.

Switch, boyut ve scan rate farki var. Jet75 cok daha iyi olur.

Hocam AK680MAX nasıl.
Diğer konu açanlarınkini okudumda Ace 60 Pro önerende birkaç kişi var ace 68 promu daha iyi 60 promu.

Ikisi arasindaki fark boyut ve tasarim. Jet 75 oneririm ikisi yerinede. Ikisi arasindan boyut tercihine gore al. AK680 Max, MCHOSE'ler stoklara girdigi icin almak mantiksiz olur. Kalite olarak geride.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı