3000 TL klavye önerisi

Top 75 yerine biraz daha çıkarsanız bütçe bu daha iyi olur %60 sorun olmazsa al geç xpunk 63'ü.

Top 75 yerine biraz daha çıkarsanız bütçe bu daha iyi olur %60 sorun olmazsa al geç xpunk 63'ü.

Açıkçası 4.500 tüm parayı harcamış oluyorum o yüzden korkutucu 2.4'e hala aklimda Wraith duruyor acaba onu alıp param cebimde mi kalsın diyorum yoksa 4.5'a xpunk mi karar veremedim.

4500 cidden biraz fazla ama eğer fiyatına değecekse almaya okeyim 2400 TL'lik Wraith W60'dan ne gibi iyi özellikleri var.

Bir de herkes farklı klavye atmista bunlardan hangisi daha iyi?

Snaptap gibi özellikleri sesi vs çok güzel kaliteli bir klavye diğer arkaşların önerileride güzel ama genel olarak hoşuna gideceğini düşünüyorum.

Açıkçası 4.500 tüm parayı harcamış oluyorum o yüzden korkutucu 2.4'e hala aklimda Wraith duruyor acaba onu alıp param cebimde mi kalsın diyorum yoksa 4.5'a xpunk mi karar veremedim.

Alabilirsin hocam o zaman W60'ı fazla para harcamak istemiyorsan.

W60 alabilirsin cebimde param kalsın diyorsan tabi ben sadece daha önce hiçbir ürününü denemedim diye almıştım ama şahsen sonuçtan memnun kaldım.

Bende şu ana kadar manyetiği bırak mekanik bile kullanmadım arkadaşımın W60'i çok beğendim maviydi onunkisi o yüzden böyle bir konu açtım sanırım W60 alacsgim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı