3000 TL klavye önerisi

W60 da bakabilirsin, rakiplerine göre ses ve hissiyat olarak önde. Performansı bir tık daha düşük ama hissedeceğin bir şey yok. Ölsem de Ace 60 Pro'ya 3300 TL vermezdim. İnceleme: Wraith W60
Peki wraith"in garanti sistemi nasıldır rampage"in gibimi böyle yoksa monster gibimi

(Rampage hiçbir garantiyi neredeyse kabul ediyo)

(Monster gibi tak diye yenisinimi veriyolar yoksa tamirmi ediyolar)

Peki wraith"in garanti sistemi nasıldır rampage"in gibimi böyle yoksa monster gibimi

(Rampage hiçbir garantiyi neredeyse kabul ediyo)

(Monster gibi tak diye yenisinimi veriyolar yoksa tamirmi ediyolar)
Pardon kabul etmiyo dicektim

Peki Wraith"in garanti sistemi nasıldır Rampage"in gibi mi böyle yoksa Monster gibi mi?

(Rampage hiçbir garantiyi neredeyse kabul ediyor)

(Monster gibi tak diye yenisinimi veriyorlar yoksa tamirmi ediyorlar)

Pardon kabul etmiyor diyecektim.

Wraith kendi ürünlerine karşı aşırı ilgili, direkt değişim ya da iade yaparlar. Mükemmel bir garantileri var, tabii kendi ürünlerinde geçerli bu dediğim. Kendi IEM'leri de var bende, silikon bile yollamışlardı bana ekstra. Garantisi iyi olmasa almazdım W60ı.

@Kayhan888 attığım incelemeyi okursan kafandaki tüm soru işaretleri gider, genel bir bilgi de alırsın.

Wraith kendi ürünlerine karşı aşırı ilgili, direkt değişim ya da iade yaparlar. Mükemmel bir garantileri var, tabii kendi ürünlerinde geçerli bu dediğim. Kendi IEM'leri de var bende, silikon bile yollamışlardı bana ekstra. Garantisi iyi olmasa almazdım W60ı.
Yani rampage"in öyle bi kötüki garanti sistemi rampage"den hiçbir ürün alınmaz artık mesela son ses şarkı dinlememden dolayı 4 aya kulaklığın sesi patladı gidip garantiye verdim kullanıcı hatası diyip geri gönderdiler ama, Monsterdan aldım kulaklık son ses şarkı dinleye dinleye 10 ay sonra patladı sesi yolladım garantiye adamlar 2 gün sonra direk yenisini verdiler

Ulugames howl75.
Şuan w60 ile howl75"i araştırma yapıyorum ikiside çok güzel

Yani Rampage"in öyle bir kötüki garanti sistemi Rampage"den hiçbir ürün alınmaz artık mesela son ses şarkı dinlememden dolayı 4 aya kulaklığın sesi patladı gidip garantiye verdim kullanıcı hatası deyip geri gönderdiler ama, Monster'dan aldım kulaklık son ses şarkı dinleye dinleye 10 ay sonra patladı sesi yolladım garantiye adamlar 2 gün sonra direk yenisini verdiler.

Şu an W60 ile howl75"i araştırma yapıyorum ikisi de çok güzel.

Ulugames in sitesinden alınca extra hediyelerde veriliyor howl75 kaçırılmaz hocam bu fiyata bende de Aula var konu açmıştım birkaç ay önce bende howl75 sipariş verdim fiyatı falan da düşmüş. Çok hoş duruyor klavye beyaz rengi özellikle.

Ulugames in sitesinden alınca extra hediyelerde veriliyor howl75 kaçırılmaz hocam bu fiyata bende de Aula var konu açmıştım birkaç ay önce bende howl75 sipariş verdim fiyatı falan da düşmüş. Çok hoş duruyor klavye beyaz rengi özellikle.
İkiside çok güzel gözüküyor çünkü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı