3000 TL klavye önerisi

Şu an W60 ile howl75"i araştırma yapıyorum ikisi de çok güzel.

İkisi hakkında da detaylı çok bir şey bilmiyoruz, o yüzden garanti önemli. Dediğim gibi garantisi kötü olsa W60 almazdım. Ulugamesin garantisi nasıldır bilemiyorum. Ve %75 zorunlu değilse daha iyileri var.

Sitesinden baktım öyle gözüküyordu Wraith W60 yanlış bilgi verdiysemde herkesten özür diliyorum. İncelemeyi atma şansınız var mıdır acaba?

İkisi hakkında da detaylı çok bir şey bilmiyoruz, o yüzden garanti önemli. Dediğim gibi garantisi kötü olsa W60 almazdım. Ulugamesin garantisi nasıldır bilemiyorum. Ve %75 zorunlu değilse daha iyileri var.

Dediğim gibi sitesinde tuşları ışık geçirmeyen olarak gözüküyordu tekrardan özür diliyorum. 2 klavyede çok güzel duruyor gerçekten

Dediğim gibi sitesinde tuşları ışık geçirmeyen olarak gözüküyordu tekrardan özür diliyorum. 2 klavyede çok güzel duruyor gerçekten.

Hangi boyut istenildiğine bağlı bir tercih söz konusu. 75 zorunlu değilse garanti ve daha çok bilinirliği açısından W60 öneririm. 75 istiyorsa da howl75'ten başka yok zaten bu bütçede.

W60 da bakabilirsin, rakiplerine göre ses ve hissiyat olarak önde. Performansı bir tık daha düşük ama hissedeceğin bir şey yok. Ölsem de Ace 60 Pro'ya 3300 TL vermezdim. İnceleme: Wraith W60

Yani ses ve hissiyat önemliyse Aula F75 tarzı bir klavye alınır geçilir, 3K bu kadar düşük performanslı klavyeye verilmez.

Yani ben size nasıl diyeyim 300 TL bile arttırmam çok zor.

Hocam ace 68'e bakabilirsiniz isyah modeli var ve sesi tok ve hissiyatı yumuşak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı