3000 TL klavye ve mouse önerisi

Makaleler
2
Arkadaşlar selam, Logitech G213 ve G403 kullanıyorum yaklaşık 6 yıldır ve artık klavyenin tuşları oynamaya başladı, mouse ise plastikleri iyice soyuldu plastik kısımları hoşuma gitmemeye başladı temas ettiğimde. Mouse için 1000 ve klavye için 2000 TL bütçeye kadar çıkabilirim ama daha ucuz önerirseniz amenna daha iyi olur benim için.
Klavye için kendi araştırmamda hoşuma giden model bu; https://www.akakce.com/klavye/en-uc...MIuueio__j-QIVF41oCR2H8wOHEAAYAyAAEgIxrfD_BwE

Mouse bu; https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...b-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1188632015.html

Logitech setinden yıllardır çok memnunum ve bu kaliteden veya konfordan düşmek istemiyorum ona göre tavsiyede bulunursanız sevinirim .

Not: Evde uyuyan minikler var bu yüzden sessiz önerirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Corsair K70 RGB mk. 2 mekanik klavye CH-9109010-TR
₺2.399

SteelSeries Rival 3 Wireless.
₺549

Evet ama toplam bütçe 3000TL olduğu için bu farkların önemli olduğunu düşünmüyorum.

Corsair K70 öneririm. Eğer elin büyükse Rival 3 çok küçük kalıyor.

Aleykümselam . ASUS mouse güzel duruyor ancak klavye sağda num kısımları olmasını tercih ederim çok alıştım o kısmı kullanmaya öyle bir öneriniz olursa daha hoş olur benim için.

Corsair K70 RGB mk. 2 mekanik klavye CH-9109010-TR
₺2.399

SteelSeries Rival 3 Wireless.
₺549

K70 modelini canlı test ettiğim oldu tuşları biraz sesli onun dışında mükemmel ama en azından red Switch olursa nefis olur ufaklıklar için .

Corsair K70 öneririm. Eğer elin büyükse Rival 3 çok küçük kalıyor.

Öncelikle teşekkürler, evet ellerim biraz büyük, kollarımda biraz uzun boydan alakalı sanırım bu yüzden çok küçükse mouse zorlanabilirim şu an çalıştığım yerde kablosuz Logitech mouse var elimin içinde kayboluyor resmen .

Aynı durum bendede var. Razer Deathadder V2 bakabilirsin. Rival 3'e göre daha büyük. Kavraması daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…