3000 TL klavye ve mouse önerisi

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...anik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1050795950.html o zaman bu modeli de tercih edebilirsiniz.

Hocam öncelikle teşekkürler, o mouse alırsam 2 günde içi ekmek dolabına döner gibi hissediyorum .

Aynı durum bende de var. Razer DeathAdder V2 bakabilirsin. Rival 3'e göre daha büyük. Kavraması daha iyi oluyor.

Razer daha önce kulaklık harici deneyimim olmadı o fiyat kulvarında benim attığım SS var arasında bir fark olur mu kalite olarak bir tecrübeniz var mı?

Hocam teşekkürler, dürüst olmak gerekirse nedense atılan klavyeler ile kıyasladığımda görüntü ve hissiyat olarak sanki daha ucuzmuş gibi hissettirdi klavye :/.

Razer daha önce kulaklık harici deneyimim olmadı o fiyat kulvarında benim attığım SS var arasında bir fark olur mu kalite olarak bir tecrübeniz var mı?
Ben Razer Deathadder V2 kullanıyorum. Bunu öneririm. Eğer kablosuz olsun dersen aynı modelin Hyperspeed olanını alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…