3000 TL klavye ve mouse pad tavsiyesi

Bütçe
3000-3500
Hocam meraktan soruyorum, elinizde zaten klavye varmış, ve assetto tarzı oyunlar için alıyorsunuz. Neden o fiyata DFGT tarzı bir direksiyon almıyorsunuz?

Maalesef bölgemde direksiyon seti vs. satan birileri yok. Az nüfuslu bir ilde yaşıyorum.

Mouse için sarı sitede kapalı kutu Ajazz AJ159 Apex satanlar var onlara bakabilirsiniz veya Zenith Pro Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Wireless ve hotSwap. TTC Switch, Full RGB. Görüntüsü ve switch kalitesi güzel. Ben kullandım gayet memnundum fakat kasa kalitesi orta düzeyde. AIGO A100 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - Game Garaj

Mouse değil mouse pad istemiştim ben hocam. Klavye gözüme güzel göründü acaba gecikme vs. sorunu oluyor mu? Daha önce Wireless bir klavye kullanmadım.

Maalesef bölgemde direksiyon seti vs. satan birileri yok. Az nüfuslu bir ilde yaşıyorum.

Mouse değil mouse pad istemiştim ben hocam. Klavye gözüme güzel göründü acaba gecikme vs. sorunu oluyor mu? Daha önce Wireless bir klavye kullanmadım.

Ben aliexpressten almıştım çok memnundum 2.4GHz modunda gecikme yaşamadım. Aula F75 aldıktan sonra kardeşime verdim şimdi o kullanıyor. Türkiye'de hem hotswapp ve Wireless klavye bulmak zor açıkçası. Bu arada yanlış belirtme için özür dilerim RGB desteği yok. Bence yine de attığım mousepad üzmez huoyun güzel seridir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı