3000 TL kulaklık önerisi

Hocam capsule 3 Pro mu yoksa Air 4 Pro mu?
capsule 3 Pro. Air 4 pro aptx losses var fakat capsule 3 pro'da ldac var. Ldac, aptx'den fersah fersah üstünde olan bir teknoloji. Telefonun ldac destekliyor ise çok güzel kalite alırsın. 125klar yüksektir, bass detayı baya iyidir. Ürünü Amazon üzerinden al mutlaka. Bir sıkıntı çıktığında firmaya yaz, yenisini gönderirler. Firma tüketici odaklı.

Hocam capsule 3 Pro mu yoksa Air 4 Pro mu?
Bir de silikonsuz almak istiyorum Air 4 ile Air 4 Pro arası çok fark var mı?
Silikonsuz modeller ile, silikonlu modeller arasında dağlar kadar fark vardır. Silikonsuz modellerde sesler dışardan, içeriye gelir. Olumsuz etkiler müzik kalitesini.
 
Capsule 3 Pro. Air 4 Pro aptX losses var fakat capsule 3 Pro'da LDAC var. LDAC, AptX'den fersah fersah üstünde olan bir teknoloji. Telefonun LDAC destekliyor ise çok güzel kalite alırsın. 125klar yüksektir, bass detayı bayağı iyidir. Ürünü Amazon üzerinden al mutlaka. Bir sıkıntı çıktığında firmaya yaz, yenisini gönderirler. Firma tüketici odaklı.

Silikonsuz modeller ile, silikonlu modeller arasında dağlar kadar fark vardır. Silikonsuz modellerde sesler dışarıdan, içeriye gelir. Olumsuz etkiler müzik kalitesini.

Xiaomi 11T destekliyor mu hocam LDAC'yi?
Bir de zaten ev içi kullanacağım sessiz bir yerde oturuyorum o yüzden. Haricinde silikonsuz daha rahat geliyor kulağıma.
 
Hocam capsule 3 Pro ile Air 4 arasında dışarıdan ses alma harici çok fark var mı?
Var. Capsule 3 pro'da bass sesler biraz daha yoğun, daha iyi tiz ve mid dengesi var. imaging(görüntüleme/ses sahnesi) capsule 3 pro da daha iyi. Bu arada Air 4'te (silikonsuz olan model) ldac yok. Capsule 3 pro'da ldac var. Ama ikisi de tatmin eder. Yani hangisinde rahat edeceğini düşünüyorsan onu alabilirsin.
 
Var. Capsule 3 Pro'da bass sesler biraz daha yoğun, daha iyi tiz ve mid dengesi var. imaging(görüntüleme/ses sahnesi) capsule 3 Pro da daha iyi. Bu arada Air 4'te (silikonsuz olan model) LDAC yok. Capsule 3 Pro'da LDAC var. Ama ikisi de tatmin eder. Yani hangisinde rahat edeceğini düşünüyorsan onu alabilirsin.

Hocam AirPods 2. nesil mi yoksa capsule 3 Pro mu 2000 TL'ye sıfır alacağım arkadaşım yurt dışından kendine aldı ama hediye 2 Pro geldiği için satıyor.
 
Hocam AirPods 2. nesil mi yoksa capsule 3 Pro mu 2000 TL'ye sıfır alacağım arkadaşım yurt dışından kendine aldı ama hediye 2 Pro geldiği için satıyor.
Brom karsilastirdigin kulaklıklara bi bakalım;
Airpods 2.nesil - BT 5.0 , sbc,aac codeği var. Eski bir model.
Capsule 3 pro - BT 5.3 ldac kodek var (ldac en üst düzey bt. Duzeyidir) anc var (gürültü engelleme) ..
Yani aradaki farklar bile belli değil mi :D bi tanesi şahin, diğeri maserati.
 
Brom karsilastirdigin kulaklıklara bir bakalım;
AirPods 2.nesil - BT 5.0, SBC, AAC codeği var. Eski bir model.
Capsule 3 Pro - BT 5.3 LDAC kodek var (LDAC en üst düzey BT. Duzeyidir) ANC var (gürültü engelleme).
Yani aradaki farklar bile belli değil mi :D bir tanesi şahin, diğeri Maserati.

AirPods mu şahin hocam fiyatı 4K olduğu için soruyorum çünkü çok beğenmiştim en sevdiğim kulaklıktı. Ses kalitesi hangisi daha iyidir?
 

Geri
Yukarı