3000 TL Laptop önerisi

  • Konuyu başlatan rkyrky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 4B

Teşekkür ederim ama İstanbul'dan PC almak istemiyorum. Şu anki aldığım PC'yi pcdepo.com dan aldım, Ankara'da yeri yok ve ben garantili olan bilgisayarımı para ile yaptırmak zorunda kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O laptobu Ankara'dan herhangi bir mağazada bulabilir misin bilmiyorum açıkçası. O zaman şunu düşünebilirsin : VATAN COMPUTER - MSI - GX703BE NOTEBOOK AMD A10 2.5GHZ-16GB-750+128-17.3-2GB-W8 TASINAB Ankara'daki Vatan şubelerinden alabilirsin. Bütçeyi biraz aşıyor ama Ankara'dan MSI'ı nereden temin edebilirsin bilemiyorum.
Olabilir ama ekran kartı AMD , amd nasıl hiçbir şey bilmiyorum :confused: Peki siz asus n56vz laptobunu nereden temin ettiniz ?
 
GX70 konusunda biraz tartışmalar var. İçerisinde piyasadaki en iyi ekran kartlarından birisi bulunmasına rağmen işlemci dar boğazı meselesi var. Şu konuya da bakabilirsiniz : https://www.technopat.net/forum/dizustu-ve-netbook/30668-msi-gx70-vs-msi-ge70.html

O yüzden ilk planda GE60'ı önerdim size. Daha iyi olabileceğini düşündüğüm için. Ben TeknoSA'dan almıştım fakat bu model için istisnai bir durum vardı. Aldığım zaman internette bile o fiyattan daha pahalıydı. Yoksa TeknoSA'da fiyatlar daha yüksek oluyor :)
 
GE70 ile GE60 arasında ekran boyutu farkı var zaten sadece bildiğim kadarıyla. Kişisel tercihinize bağlı. Dediğim gibi GX70'deki dar boğaz sıkıntısı yüzünden öncelikle GE60-70 serisini tercih etmeni öneririm.
 
O zaman Ankara'dan GE60-GE70 bulmaya çalışacağım, eğer vatan vs. gibi yerlerde bulabilirseniz paylaşabilir misiniz? Teşekkürler...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı